Ce păcănele online gratis să încerci dacă ești pasionat de Azteci

Redacția / 11.11.2020, 10:49
Ce păcănele online gratis să încerci dacă ești pasionat de Azteci
Civilizația mistică aztecă a fascinat mintea omenirii de mult timp, cu tradițiile lor bizare și clădirile impresionante. De-a lungul ultimelor două secole, datorită tehnologiei mereu în avans, am dezvăluit multe piese ale puzzle-ului, pierdute în timp.

În prezent, încercăm să le creăm în artă, filme și jocuri video. Prin urmare, subiectul acestui unde veți găsi primele 10 sloturi aztece pentru 2020. Alăturați-vă nouă acestei aventuri în jungla acestei civilizații din America Centrală!

TOP 10 MAȘINI DE SLOT AZTEC PENTRU BANI ADEVĂ‚RAȚI ONLINE

 

  • Aztec Bonanza (Caracteristici bonus extraordinar)
  • Aztec Warrior Princess (Grafică și coloană sonoră aztecă uimitoare)
  • Azteca (O altă creație minunată de Playtech)
  • Idoli azteci (mini-bonusuri intrigante și rotiri gratuite)
  • Imperiul Aztec (Volatilitate ridicată)
  • Azteci uimitori (opere de artă unice cu desene animate)
  • Glorie aztecă (raport RTP excelent)
  • Templul aztec (design curat, prietenos cu clienții)
  • Piatra prețioasă a aztecului (multiplicatori atrăgători)
  • Cartea aztecului (uimitor tematică aztecă clasică)

Aztec Bonanza

Jocul de sloturi Aztec Bonanza este titlul perfect pentru a începe acest blog de slot machine Aztec. Jocul a fost dezvoltat de Pragmatic Play și te duce în mijlocul junglei groase din America Centrală. Peisajul verde și piramida masivă de pe fundal, însoțite de coloana sonoră tematică, transformă instantaneu atmosfera din jurul tău și te vei simți ca și cum ai fi cu adevărat acolo.

Slot machine Aztec Bonanza are 5 role și 6 rânduri, dar dacă declanșezi simbolurile bonus suplimentare, grila crește și mai mult și odată cu ele, șansele tale de a câștiga. Pentru a fi exact, în timpul rundelor de rotiri gratuite, puteți avea 7776 de moduri diferite de a câștiga. Mai mult, suntem siguri că ați prefera să vedeți mai des simbolurile cu plată mare, care sunt pietre cu culori și forme diferite.

 

Prințesa războinică aztecă

Acest titlu este o creație spectaculoasă a jocului Play N ”GO, cu tema iubită aztecă. Slot-ul Aztec Warrior Princess are grafică și sunete uimitoare, care contribuie la experiența interesantă. Când joci jocul pentru prima dată, vei observa că există simboluri mixte ale pietrelor magice și ale diferitelor animale din junglă. Creaturile pe care le vei întâlni pe calea ta, fie îți vor oferi bonusuri, fie îți vor încheia călătoria.

Simbolurile pe care ați dori să le vedeți mai des sunt, pur și simplu, toate simbolurile animale, logoul sălbatic și bonus. Dacă aterizați mai mult de trei din același tip de animal, multiplicatorul începe să devină foarte mare. În plus, în cazul în care înscrieți cinci sigle sălbatice, veți obține câștiguri de 5000x din prețul pariului.

Azteca

Dacă numele Azteca nu-l dă, jocul te trimite să ajute o exploratoare curajoasă în căutarea ei să găsească comori ascunse în mormintele uitate de mult. Jocul de cazinou aztec este dezvoltat de una dintre cele mai bune companii de software, Playtech, prin urmare calitatea este garantată. Săriți într-o aventură interesantă într-o vânătoare a aurului aztec pierdut.

Slotul Azteca are 5 role și 20 de linii de plată. Simbolurile pe care le veți căuta sunt maimuța, avionul și un rucsac. Aceste simboluri au o valoare mai mare, în timp ce icoanele cărților de joc recompensează mai puțin. În plus, în Azteca există și simboluri speciale, o mască bonus și simbolul protagonist feminin. În cele din urmă, piramida este simbolul sălbatic care poate înlocui toate celelalte simboluri în afară de celelalte simboluri speciale.

Aztec Idols

Aztec Idols este o altă minune cu tematică aztecă de Play”n GO. Dezvoltatorul mașinii de slot Aztec este o ștampilă pentru grafică uimitoare, efecte sonore și caracteristici interesante în joc, care sunt toate prezente în Aztec Idols. Jocul începe cu un scurt videoclip de introducere care vă povestește până la momentul real.

Inspirate de tema civilizației misterios pierdute, simbolurile din joc sunt măști de față aztece și simboluri de cărți stilizate. Măștile oferă, de asemenea, sume bune de câștig. Dacă primești cinci simboluri wild pe o linie de câștig, vei câștiga 500 de monede. În plus, când atingi 3 dintre pictogramele calendarului aztec, declanșezi jocul de masă. Jocul mini bonus vă va oferi o rotație gratuită care vă va acorda un premiu de 150 de ori pariul total.

Aztec Empire

Acum, pe o altă uimitoare mașină de slot tematică mesoamericană, Imperiul Aztec. Mulți spanioli și alți aventurieri au plecat să caute templele de aur și râurile de argint. Prin crearea Imperiului Aztec, Playson ne duce înapoi la epoca colonizării, astfel încât să o putem experimenta din prima mână.

Jocul slot aztec constă dintr-o grilă cu 5 role, cu 21 de linii de plată, în general. Imperiul aztec are multe simboluri interesante, începând cu cele mai frecvente, cum ar fi roșiile, porumbul dulce, broaștele, caprele și leoparzii. Acestea sunt urmate de războinici de valoare mai mare, prințese și vrăjitori. Dacă supraviețuiești acestor întâlniri, te vei găsi luptând pentru marile bonusuri ale templului.

Amazing Aztecs

Amazing Aztecs este un joc pur dublu A, cu grafică fascinantă și simboluri unice de slot machine, inspirat de civilizația uitată. Spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri slot, Amazing Aztecs are un stil desenat manual care aduce unicitate și face jocul să iasă în evidență și mai mult. Acesta din urmă este dezvoltat de studioul Just for the Win, parteneri ai Microgaming.

Jocul este 5 × 3 și a fost inițial construit pentru a fi complet compatibil cu dispozitivele mobile. Nu există role și rânduri suplimentare care ies din lateral, ci bonusuri și multiplicatori masivi. Există 10 simboluri și sunt împărțite în ornamente cu plată mare și cu plăți reduse. Oricum, recompensele devin și mai bune, atunci când se colectează o combinație câștigătoare, ai șansa să declanșezi funcția de re-spin a jocului, acordându-ți și mai multe premii.