Ce părere are Scarlett Johansson despre Paris?! Te va uimi!

Apropo.ro / 15.01.2014, 08:00
Ce părere are Scarlett Johansson despre Paris?! Te va uimi!
Actriţa americană Scarlett Johansson, care s-a stabilit de curând in capitala Frantei, a declarat într-un interviu recent ce părere are despre locuitorii din Paris.

Actriţa a spsus că parizienii sunt „nepoliticoşi şi grosolani”. Stabilită de curând în capitala Franţei, actriţa americană pare să nu se simtă în largul ei locuind departe de Hollywood. Invitată în emisiunea „The Late Show”, prezentată de David Letterman, Scarlett Johansson a vorbit despre noua ei viaţă pariziană şi nu a ezitat să îi critice pe parizieni.

Actriţa s-a stabilit recent la Paris pentru a locui cu iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac. La început foarte entuziastă, Scarlett Johansson a oferit cititorilor revistei Vanity Fair câteva detalii despre cum ar arăta o zi perfectă pentru ea la Paris: „Îmi voi începe ziua plimbându-mă în Grădinile Luxembourg de dimineaţă. Îmi voi cumpăra un sandviş de la Cosi, pe strada Seine, pentru micul-dejun, iar la prânz voi mânca pui fript la restaurantul Select. Apoi, mă voi întâlni cu siguranţă cu prietenii mei pentru a merge în barul Rosebud şi îmi voi încheia ziua cu o plimbare pe scuter”.

Însă, după câteva luni petrecute la Paris, actriţa americană, în vârstă de 29 de ani, şi-a schimbat părerea şi a vorbit cu multă sinceritate despre acest lucru în emisiunea „The Late Show”. Scarlett nu mai suportă nici viaţa pariziană, nici pe locuitorii din Paris. „Am făcut un pas mare, alegând să mă stabilesc acolo. Parisul este magnific, îl ador. Însă toate acele lucruri pe care eu le găseam seducătoare la început, acum mă agasează cu adevărat”, a declarat actriţa.

„Nu vreau să pun o naţiune întreagă cu spatele la zid, dar există o mulţime de lucruri mici care mă agasează. Când am ajuns acolo, la început, credeam că tot ce mi se spunea despre grosolănia şi despre lipsa de politeţe a parizienilor era fals. Îmi spuneam că parizienii nu sunt grosolani, ci minunaţi! Însă asta se întâmpla înainte ca eu să locuiesc o perioadă îndelungată la Paris. De atunci, parizienii şi-au zis probabil că, întrucât eu am decis să rămân acolo, ei pot să redevină ei înşişi, adică grosonali!”, a adăugat vedeta americană.

Francezii care busculează trecătorii pe stradă o exasperează pe protagonista filmului „Lost in Translation”. În plus, dacă unul dintre ei îndrăzneşte să o atace, o va face pe riscul lui. „Am început să devin cu adevărat agresivă faţă de oameni. Şi nu-mi pasă! Sunt o super-eroină în definitiv!”, a declarat actriţa.