Ce pariu a pus Iuliana Tudor cu Cătălin Măruţă în seara de Revelion!

Apropo.ro / 31.12.2014, 09:00
Ce pariu a pus Iuliana Tudor cu Cătălin Măruţă în seara de Revelion!
Iuliana Tudor este amfitrionul programului de Revelion 2015 la TVR. Vedeta va fi premiată în noaptea dintre ani pentru cea mai iubită emisiune – “O dată-n viaţă” - pe care o realizează şi prezintă la TVR de peste 7 ani.
Iuliana a pregătit surprize una şi una pentru telespectatorii săi fideli! Printre vedetele invitate la Revelion a fost şi Cătălin Măruţă, căci prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” a premiat cu această ocazie cele mai urmărite emisiuni de divertisment din ultimii 25 de ani de la postul public!  Şi cum s-a reîntâlnit cu fostul său coleg din TVR, Măruţă, cei doi au fost puşi pe glume şi au făcut un pariu de zile mari: Care dintre ei va face primul, al doilea copil, în noul an! Dar puteţi afla mai multe detalii, urmărind programul de Revelion de la TVR1, prezentat de Iuliana Tudor! 
 
 
Foto: TVR
 
Vedeta TVR este extrem de elegantă în noaptea dintre ani, ea purtând o superbă rochie roşie semnată Rhea Costa, care i-a pus în evidenţă silueta de invidiat. De asemenea, accesoriile purtate în noaptea de Revelion sunt create special pentru Iuliana de către aceeaşi Rhea Costa.
 
Şi fiind vorba de o seară de petrecere, bineînţeles că Iuliana Tudor nu vine cu mâna goală, ci îi aduce la TVR 1 pe câţiva dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară: Clejanii, Matilda Pascal Cojocăriţa, Florica Zaha, Ion Ghiţulescu, Constantin Enceanu, Irina Loghin, Mioara Velicu, dar şi pe dirijorul Nicolae Botgros.