Ce program a pregătit Prima TV de Paşte

De: Nicoleta Nicolae / 10.04.2015, 19:00
Ce program a pregătit Prima TV de Paşte
Ediţii speciale ale emisiunilor Cireaşa de pe Tort, Constantin 60 şi Mama mea gateşte mai bine. Toate la Prima TV!

Dan Bordeianu, Maria Cârneci, Marius Florea Vizante şi Daniela Condurache petrec Paştele la Prima TV, în emisiunea „Cireaşa de pe tort”. Cele patru vedete au păstrat tradiţia şi au ţinut post înainte de Paşte, aşa că în zilele în care au fost gazde (joi, vineri şi sâmbătă), Dan, Maria şi Marius au pregătit meniuri fără carne, ouă şi lactate. Daniela Condurache, în schimb, a fost responsabilă cu pregătirea meniului tradiţional de Paşte, drept care, duminică, nu vor lipsi de pe masă ouăle roşii, cozonacul, pasca, sarmalele, drobul şi friptura de miel. Cum petrec vedetele Paştele la Prima TV, vedeţi duminică, 12 aprilie, de la ora 19:30.

Alexandru Constantin este şi el de Paşte la Prima TV alături de Fuego, un artist care vorbeşte cu emoţie despre tradiţiile pascale din copilăria petrecută în Ardeal, duminică, de la ora 22:30, la „Constantin 60’”.

În cea de-a doua zi de Paşte, cei mici şi cei mari se pot bucura de două filme adresate întregii familii, Lanterna verde – Începuturi (Green Lantern – First FIght) şi Blănosul (Shaggy Dog), care vor fi difuzate de Prima TV, începând de la ora 11.30.

Tot luni, de la 20.30, Cove şi Horia Vîrlan vă invită la o ediţie specială a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”, în care două vedete se vor întrece într-o competiţie sub presiune. Celebrităţile vor găti, la indicaţiile mamelor, bucate tradiţionale de Paşte şi se vor lupta pentru laudele maestrului Horia Vîrlan. Aflaţi luni, 13 aprilie, de la ora 20:30, la Prima TV,  ce vedetă va putea spune cu mândrie „Mama mea găteşte mai bine”.