Ce regim de detoxifiere a urmat Andreea Marin! Vedeta lansează documentarul “Detoxifierea, experienţa mea”

De: Nicoleta Nicolae / 18.04.2015, 11:00
Ce regim de detoxifiere a urmat Andreea Marin! Vedeta lansează documentarul “Detoxifierea, experienţa mea”
După ce a introdus conceptul de vacanţă detox în România, Andreea Marin lansează astăzi un documentar de 60 de minute, care surprinde în imagini şi cuvinte tot ceea ce se întâmplă în timpul unui astfel de program.

Filmat pe Riviera Turcească, în Bodrum, documentarul pune accent pe etapele şi beneficiile unei vacanţe de detoxifiere.

 

“Este o experienţă pe care trebuie să o trăieşti pentru a înţelege cât de serioasă este schimbarea pe care o produce in viata ta, pentru sanatatea ta. Am ajuns la detoxifiere intr-o perioada de cadere si de dezechilibru in privinta sanatatii. Atunci am aflat ca informatia inseamna putere, viata. Aceste programe de detox sunt ca o scoala in care asimilezi informatii despre modul in care functioneaza corpul tau, despre alimentele care ne fac bine si cele de care trebuie sa ne ferim, despre cum trebuie ele combinate, despre cum sa ne mentinem corpul curat si pe dinaintru, nu doar pe dinafara. Totul s-a schimbat vizibil pentru mine dupa detoxifiere, si pot spune ca am intinerit, pur si simplu.”, declara Andreea Marin.

Pentru acest documentar, Andreea Marin a intervievat specialisti in nutritie, intructori de fitness, yoga, pilates, bootcamp, meditatie zen, specialisti in proceduri spa si dedicate detoxifierii.

“Detoxifierea nu inseamna, pur si simplu, sa inlocuiesti hrana solida cu sucuri vreme de o saptamana. In astfel de centre, programul se desfasoara sub atenta indrumare a unei echipe de specialisti, care include medici, nutritionisti, instructori pentru terapii din toate colturile lumii, specialisti in cosmetica faciala si corporala… Fiecare persoana primeste un program individualizat in momentul in care ajunge in centru, in functie de nevoile personale, de varsta si de afectiunile pe care le are”, mentioneaza Andreea Marin.

 

Un alt punct important pe care il atinge documentarul este legat de incidenta cazurilor de cancer sau alte boli ale secolului in societatea moderna si legatura cu „curatenia” ce trebuie mentinuta in corpul nostru pentru a fi sanatosi.