Ce seriale se întorc cu un nou sezon?

Apropo.ro / 08.11.2014, 08:58
Ce seriale se întorc cu un nou sezon?
Canalele de televiziune din America fac în aceste zile anunţuri privind reinnoirea unor seriale. Mai precis ce înseamna acest lucru? Ca îi vei revedea pe actorii tai preferaţi înca un sezon. Care au fost pâna acum serialele anunţate?

Downton Abbey

Serialul britanic se intoarce cu un al saselea sezon. Producatorii au anunţat decizia zilele trecute, probabil mulţumiti de rezultate obţinute săptămânile aceastea. Serialul este in desfăsurare pe canalul britanic ITV.  Totusi rau-voitori au afirmat că serialul britanic ar trebui sa tragă cortina pentru că si-a pierdut farmecul de la început, fiind acum o poveste lălăita si fără personalitate. Primul sezon al acestui serial este difuzat in România de Euforia TV in fiecare luni de la orele 23.00

Chasing Life 

Mai puţin cunoscut la noi, serialul de pe ABC Family a primit si el al doilea sezon, după ce producătorii au evitat o lungă perioadă sa ia o hotărâre in acest sens. Chasing Life este o adaptare dupa un serial mexican Terminales in care eroina principala află că are leucemie si din acea clipa, e hotărâtă să îsi trăiască viaţa la maxim.

Hell on Wheels

AMC au făcut si ei anunţul privind noul sezon din serialul western Hell On Wheels. Cel de-al cincilea sezon va fi si ultimul pentru echipa serialului, care a cunoscut nenumărate probleme de producţie. Producatorii au specificat că ultimul sezon se va întinde pe o perioadă de doi ani. Canalul AMC s-a lansat si in Romania pe 5 noiembrie.

Peaky Blinders

O veste excelentă au primit-o si cei de la Peaky Blinders, serial britanic produs de cei de la BBC. Acesta are în centru mafia irlandeza de la inceputul secolului trecut si îi are in distributie pe Cillian Murphy si Sam Neal.  Tom Hardy a acceptat si el sa apară în serial, impresionat fiind de calitatea scenariului. Pentru Peaky Blinders, acesta va fi sezonul 3.