Ce servesc copiii din toată lumea, la masa de prânz

13 05. 2014, 11:00

Meniurile ce urmează reflectă și situația economic – financiară a țării în cauză. Copiii din țările sărace nici nu visează la desert sau meniuri care să conțină care sau un amestec de mai multe alimente. De suc nici nu mai poate fi vorba. În același timp, cei care au de toate în meniu sunt sătui de ele și nu se mulțumesc cu ce au, pentru că nu apreciază.

GALERIE FOTO

Brazilia: orez, fasole, carne cu legume, banană, pâine și salată

China: pește, omletă cu sos de roșii, orez, spanac, conopidă și supă

Ucraina, Buchach: supă, macaroane, murături, pâine și parizer

SUA: cheeseburger, cartofi prăjiți, salată, roșie, lapte, măr și piersică

Franța: pâine, salată, couscous, legume cu sos și carne

Coreea de Sud: cereale cu orez, fasole, pui cu legume, iarbă de mare, sote de fasole galbenă, varză kimchi.

Republica Cehă: supă, orez cu pui, desert, suc și ceai cald

Singapore: andive, omletă, varză cu roșii și germeni de fasole, pui și orez

UK: cartofi copți, mazăre, desert budincă, pui

Japonia: hamburger cu tofu și paste, pește pane, cartofi prăjiți cu ketchup, salată de cartofi, portocală

Honduras: terci de orez

Slovacia: macrou afumat, pâine, ardei gras cu roșii, măr, kiwi

Malaezia: tăiței cu creveți, pește, ouă, legume, măr și suc de fructe

Taiwan: porc dulce acrișor cu ananas, ridichi, morcovi, ardei verde, legume cu usturoi, varză, cipuperci de lemn, orez, supă cu iarbă de mare și ou

Suedia: salata de pui, perle de brânză pe biscuite, morcov ras, sos

Filipine: sos de ficat cu orez, porc Lechón kawali

India: orez cu sos, masala cu sos de curry

Malawi: fasole cu legume asortate și varză

Thailanda: orez cu pui, mazăre verde și omletă