Ce spune Cătălin Botezatu despre barba lungă!

Apropo.ro / 28.01.2015, 14:27
Ce spune Cătălin Botezatu despre barba lungă!
Promovat în câteva campanii internaţionale , lumbersexualul, o tipologie de bărbat cu barbă lungă şi stufoasă şi corpul acoperit de tatuaje nu a întrunit acceptarea unanimă din partea creatorilor de modă.
Designerul Cătălin Botezatu, gazda show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”,  este unul dintre cei care refuză să vadă în acest stil  “sauvage” un model de urmat.
 
„Unii spun că barba bogată emană mai multă masculinitate. Cred că masculinitate emană şi un tip cu barba tunsă scurt şi îngrijit. Îmi imaginez că o barbă lungă miroase mereu a tutun, a mâncare… Nu îmi inspiră igienă. Cui îi place şi cui îi stă bine să o poarte! Dar eu nu o promovez, ca trend”, a punctat Cătălin Botezatu.
 
Prin urmare, Bote l-a sfătuit pe Dragoş Florin Vasile, unul dintre concurenţii show-ului “Supermodels”, să renunţe la barba lungă.  Convingător a fost şi hairstylist-ul Laurent Tourette, jurat al show-ului, care  i-a prezentat tânărului, ca alternativă,  imaginea unui personaj din “Matrix”.
 
Foto: Kanal D
 
“La început am fost sceptic, dar după ce am vorbit cu specialiştii care se ocupau de imaginea noastră, mi-am zis că nu-mi va sta rău. Acum chiar îmi place şi mă regăsesc în acest stil”, a spus tânărul concurent. 
 
În prezent, Cătălin Botezatu se afla pe ultima sută de metri în pregătirile pentru show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, care va începe sâmbătă, 7 februarie, de la ora 21.30, la Kanal D. Tineri aspiranţi la o carieră în modelling intra în competiţie sub supravegherea celebrului designer.