Ce spune cea mai frumoasă femeie din Turcia, actriţa Hatice Sendil: “Cred că m-am născut sub o stea norocoasă!”

Apropo.ro / 15.04.2015, 15:00
Ce spune cea mai frumoasă femeie din Turcia, actriţa Hatice Sendil: “Cred că m-am născut sub o stea norocoasă!”
Actriţa Hatice Sendil, interpreta rolului principal din “Dila”, serial ce va fi difuzat începând din 20 aprilie la Kanal D, este una dintre cele mai frumoase femei Turcia. Hatice (32 de ani) este câştigătoarea titlului “Miss Turcia 2001” şi ocupanta locului al treilea la competiţia “Miss Europe”.
La atuurile sale fizice a contribuit moştenirea sa genetică “amestecată”, mama sa având origini albaneze, iar tatăl său fiind grec. Actriţa este recunoscătoare pentru şansa oferită după participarea la aceste concursuri de frumuseţe, la momentul respectiv ea fiind studentă la Managementul Afacerilor.
 
 
“Cred că m-am născut sub o stea norocoasă. Viaţa mea a luat-o pe alt făgaş după ce am câştigat concursul şi am devenit foarte cunoscută. Mi s-au oferit contracte în diverse reclame, iar cariera mea a mers în altă direcţie decât cea proiectată iniţial. Faptul că sunt actriţă, că fac această profesie care necesită, pe lângă talent, şi multă muncă, mă obligă să mă perfecţionez în fiecare zi. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce viaţa mi-a oferit în aceşti ani”, a declarat frumoasa Hatice.
La începuturile carierei sale, tânăra a luat lecţii de actorie cu Ayla Algan, una dintre cele mai bune actriţe şi profesoare de actorie din Turcia.
 
 
În noul serial de la Kanal D, Hatice Sendil o interpretează pe Dila, o tânără frumoasă şi educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moşia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile ei de viaţă moderne.
 
“Dila este o femeie foarte puternică, m-a impresionat destinul ei uluitor. Ajunge, prin căsătorie, într-o lume pe care o refuza iniţial. După o tragedie generată de lupta pentru pământ,  ea va fi sfâşiată între sentimentul de răzbunare şi cel al iubirii. E interesant de urmărit traseul ei dramatic. Răsturnările de situaţie o vor pune pe Dila în faţa unor alegeri foarte dificile”, a declarat Hatice Sendil.