Ce spune Will Smith despre Denzel Washington?

Apropo.ro / 28.02.2015, 16:00
Ce spune Will Smith despre Denzel Washington?
Actorul Will Smith a declarat, într-un interviu acordat vedetei de televiziune americane Ellen DeGeneres, că, după părerea sa, Denzel Washington este "un bărbat sexy".
Will Smith, în vârstă de 46 de ani, a declarat într-un interviu pentru Ellen DeGeneres, că i se pare „ciudat” că oamenii îl consideră atrăgător, insistând că există actori mult mai arătoşi decât el, informează contactmusic.com.
 
„Este chiar foarte ciudat să fiu considerat atrăgător. Când mă gândesc la cineva sexy, mă uit la Denzel Washington. El este un bărbat sexy. Ştii, nu m-am gândit niciodată la mine însumi în felul acesta, deci e amuzant”, a spus Smith.
 
Actorul s-a descris ca fiind un bărbat care a ajuns la forma fizică optimă târziu, abia când se apropia de vârsta de 30 de ani, scrie Mediafax.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Pe la 26-27 de ani am început să mă împlinesc şi eu. Întotdeauna am fost un slăbănog. Ai putea spune că am crescut pentru a mă potrivi cu urechile” a glumit Will Smith.
 
În cadrul aceleiaşi emisiuni, Smith a vorbit despre faptul că soţia sa, Jada Koren Pinkett Smith, în vârstă de 43 de ani, joacă în filmul „Magic Mike XXL”, alături de Channing Tatum şi Joe Manganiello.
 
„A fost foarte interesant, pentru că sunt foarte mulţi tipi, foarte multe vedete. Oriunde mă duc, e cineva care a fost în chiloţi lângă soţia mea. E ciudat. E foarte ciudat, Ellen”, a spus Will Smith.