Ce surpriză a primit Laura Cosoi de la iubitul ei!

Apropo.ro / 19.02.2015, 16:00
Ce surpriză a primit Laura Cosoi de la iubitul ei!
Laura Cosoi este mereu răsfăţată de iubitul ei. Cel mai recent cadou pe care frumoasa vedeta l-a primit de la acesta a fost o escapadă romatică la Verona.
Foto: lauracosoi.ro
 
După o vacanţă în Asia, în care s-a bucurat de frumuseţile Malaeziei şi Indoneziei, Laura Cosoi a plecat în Italia. Iubitul său a surprins-o cu o excursie la Verona, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.
 
“Deşi de obicei nu sărbătorim Valentine’s Day, Cosmin mi-a făcut o surpriză şi a ales să petrecem week-end-ul dedicat îndrăgostiţilor la Verona şi Bergamo. Ne-am îmbarcat în avion cu destinaţia Verona, iar acolo am închiriat o maşină ca să ne putem deplasa mai uşor între oraşe.
 
Foto: lauracosoi.ro
 
Trebuie să recunosc că nu aveam mari aşteptări de la Verona însă odată ce am ajuns să o descopăr mă lăsam încet, încet impresionată. Mi-a plăcut mult! Oricum, Italia este cuceritoare şi de fiecare dată îţi oferă cele mai frumoase surprize. Şi dacă tot am ajuns la Verona, nu puteam să ratez balconul Julietei, nu?”, a povestit Cosoi pe blogul ei.
 
Foto: lauracosoi.ro
 
“Ne-am plimbat pe străduţele înguste, am admirat arhitectura deosebită,  ne-am imaginat poveştile din spatele căsuţelor cu obloanele colorate şi am testat mâncarea din trattoriile celebre deja în întreaga lume pentru deliciile culinare şi design-ul unic. Am întâlnit şi foarte mulţi romani. Nu a existat magazin, stradă sau restaurant în care să nu mă fi întâlnit cu români…Cu o arhitectură medievală şi renascentistă, Verona este unul dintre cele mai frumoase oraşe din toată Italia. Aşa că, dacă ţi se iveşte ocazia, nu rata acest frumos oraş al dragostei, cu al lui aer de “dolce far niente”, a mai mărturisit vedeta.