Ce talente ascunse au Octavian Strunilă şi Cătălin Josan?

De: Cătălina Matei / 25.11.2013, 14:00
Ce talente ascunse au Octavian Strunilă şi Cătălin Josan?
Mâine seară, la “MasterChef – Proba celebrităţii” vedetele continuă să gătească la munte. După ce săptămână trecută cele două echipe conduse de Don Baxter şi Şerban Copot au ajuns la munte şi au aflat că trebuie să gătească în aer liber pentru peşte 100 de personae, în ediţia din 26 noiembrie vedetele vor încerca să ducă la bun sfârşit meniul dat de chefi pentru această probă.

Munca va fi condimentată însă cu multă voie bună: inspiraţi de peisajul superb în care se afla, vedetele vor încerca să îi binedispună pe cei sosiţi la masă. Aşa se face că Octavian Strunilă va cânta la acordeon, Cătălin Josan va miza pe chitară, acestora li se va alătura Şerban Copot, Pacha Man va face versuri, iar fetele vor încinge o horă.

Cu toate acestea, chefii nu vor fi impresionaţi, astfel că îi vor ţine în permanenţă sub tensiune. Săptămâna trecută Octavian Strunilă a reuşit să strice mămăligă, astfel că echipa albastră trebuie acum să reia întreg procesul de preparare al bulzului. Şi echipa roşie va întâmpina piedici, pentru că ciorba de peşte pe care o au de gătit nu se va dovedi un lucru uşor de realizat.

Seara se va încheia la PRO TV cu încă un Test sub presiune. În urma voturilor celor chemaţi la masă la proba în deplasare, va fi desemnată echipa câştigătoare şi astfel telespectatorii vor afla cine intra mâine seară la Testul sub presiune.

Cert este că vedetele vor găti în lacrimi la această probă, care se va dovedi o grea piatră de încercare pentru multe dintre ele. Oboseala şi tensiunea accumulate în timpul concursului, dar şi probele solicitante la care sunt supuşi concurenţii de la o zi la alta îşi vor spune şi de data aceasta cuvântul.

Ce vor avea de gătit la Testul sub presiune, cine va primi laude şi cine critici aspre, dar şi cum se va încheia această probă, telespectatorii PRO TV vor afla marţi, 26 noiembrie, de la 20.30, la “MasterChef – Proba celebrităţii”.