Ce telenovele sunt în pregătire la Televisa pentru 2015?

Apropo.ro / 04.01.2015, 11:38
Ce telenovele sunt în pregătire la Televisa pentru 2015?
Telenovelele, fie că-ţi plac sau nu, sunt o afacere de sute de milioane de dolari. Şi tocmai de aceea, TELEVISA, cel mai mare producător de seriale fluviu din lume pregăteşte nu mai puţin de opt proiecte noi pentru prima parte a anului. Care sunt acestea şi cine sunt protagoniştii? Haideţi să vedem!
Emilio Larrosa, producătorul telenovelelor „Pădurea blestemată” şi „Perla, cărările iubirii” (difuzate de ACASATV) pregăteşte reîntoarcerea sa pe micile ecrane cu „Amores con Trampa” în care rolurile principale sunt jucate de Itati Cantoral, Eduardo Yanez şi Ernesto Laguardia. Filmările urmează să înceapă pe data de 15 ianuarie. 
 
  
Salvador Mejia, unul din cei mai bine cotaţi producători de la Televisa, pregăteşte o telenovelă de prime-time cu titlul de lucru „Quiero Odiarte”. În rolurile principale ar urma să fie distribuiţi Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez. 
  
Nici Rosy Ocampo nu se lasă mai prejos şi pregăteşte o telenovelă originală, în timp ce Jose Alberto Castro vrea să aducă publicului proiectul „Cruz de Amor” cu Victoria Ruffo în rolul principal. Până în acest moment, remake-ul telenovelei fenomen „Cuna de Lobos” a fost amânat, astfel încât producătorul Carlos Moreno este în căutarea unei noi poveşti. 
 
  
Angelli Nesma e deja în lucru cu „Que te Perdone Dios” cu Zuria Vega şi Mark Tacher, o telenovelă care debutează pe Univision în ianuarie şi abia în febuarie în Mexic.