Ce vilă superbă are Ovidiu Komornyik la Vama Veche! Cât costă să stai acolo? – FOTO

Apropo.ro / 21.06.2018, 11:05
Ce vilă superbă are Ovidiu Komornyik la Vama Veche! Cât costă să stai acolo? - FOTO
În aproximativ doi ani, cântăreţul Ovidiu Komornyik a reuşit să construiască o vilă cu 18 camere pe litoralul românesc şi a pus bazele unei afaceri înfloritoare, speră el.

Celebrul compozitor şi vocalist Ovidiu Komornyik deţine o casă cochetă de 300 mp în Vama Veche, unde atmosfera este de poveste.

Vila este de închiriat turiştilor doritori de relaxare. Preţurile unei camere variază de la 450 la 650 de lei pe noapte.

„Am investit la Vama Veche împreună cu finul meu şi cu încă un asociat. Acum aproximativ doi ani, ne-am gândit ce afacere am putea face şi am ajuns la camere de închiriat. Ideea nu-mi aparţine, dar asta mi s-a propus. Nu mă ocup personal de administrarea afacerii, sunt doar cu numele, pentru că trebuie să ai cunoştinţe în domeniu. Am investit folosind imaginaţia şi cu lucruri relativ ieftine poţi să faci lucruri frumoase... Nu cânt şi nici nu avem acolo programe artistice pentru că într-o locaţie de 300 mp este vorba de ceva intim, de poveste, în care toată lumea se simte ca acasă, că de fapt asta este şi ideea. Nu este o afacere industrială, este ceva familial, aşa cum am şi dorit să fie. Nu este un hotel, ci o casă cu 18 camere. Fiecare cameră are o altă culoare, dar se repetă la un moment dat câteva dintre culori. Ne merge OK, dar ca orice început, nu e roz, dar e promiţător”, declaraOvidiu Komornyik.