Ce vor demonstra diseară concurenţii de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”? Vor găti pentru vedete!

Apropo.ro / 14.04.2015, 10:44
Ce vor demonstra diseară concurenţii de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”? Vor găti pentru vedete!
În săptămâna de după Paşte, Antena 1 difuzează ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” marţi, 14 aprilie, şi miercuri, 15 aprilie, de la 20.30. După săptămâni bune de muncă şi trai în casa “Hell’s Kitchen”, concurenţii rămaşi până acum în show au avut parte şi de critici şi momente dure, dar şi de laude, lacrimile au fost asezonate şi cu zâmbete, iar fiecare service rămâne o veritabilă lecţie de bucătărie.
Marţi seară aceştia trebuie să demonstreze cât de mult au evoluat până acum, cât au învăţat din sfaturile juraţilor şi cât de bines tau cu nervii: asta pentru că la service vor găti pentru artişti din domenii diferite, de la actori, la muzicieni, dansatori, stilişti. Aşa se face că în restaurant îşi vor face apariţia Mihai Petre, căruia Rebeca va ţine morţiş să-I strângă mână, Virginia Rogin, Carmen Tănase, Geanina Corondan, Cezar Ouatu sau Andrei Leonte de la ”X Factor”. Presiunea e mare pentru că la finalul serii juraţii vor face şi eliminări: despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediţia din 14 aprilie, de la 20.30.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Tot atunci o proba amuzantă le va testa concurenţilor cunoştinţele în materie de paste. O bucată mare de cocă şi maşini speciale de paste vor fi ingredientele unui test de ”italiano vero”. După demonstraţia chef-ilor, echipa care va face cea mai mare cantitate de paste bune va câştiga avantajul de a găti orice fel doreşte cu paste, iar învinşii vor găti farfurii impuse de cei trei juraţi. 
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Ediţia de miercuri, 15 aprilie, aduce pentru cei ramaşi în cursă un service de pomină. La “Hell’s Kitchen” se face circ la propriu, pentru că la masă vor sosi mai mulţi artişti circari. Iar un test de degustare pe nevăzute şi cu muzică în căşti va anima atmosfera şi spiritele în bucătăria show-ului de la Antena 1.