Ce vor face în luna de miere Laura Cosoi şi soţul ei!

De: Nicoleta Nicolae / 10.08.2015, 09:41
Ce vor face în luna de miere Laura Cosoi şi soţul ei!
Actriţa şi omul de afaceri Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în weekend la Catedrala romano-catolică din Iaşi, apoi au petrecut de două ori.

Prima dată la Conacul Polizu din oraşul natal al Laurei, apoi la Târgu Mureş, acasă la mire. Laura Cosoi şi soţul ei nu ştiu unde vor pleca în luna de miere, însă Cosmin are misiunea de a mări familia. La cununia civilă în aer liber de la conac, Laura a purtat o rochie de la Sisters şi a avut un buchet creat de Andreea Baniţă, iar în faţa altarului a păşit într-o rochie de mireasă „clasică, dar şi cu ceva deosebit” creată de Stephan Pelger.

 În schimb, Cosmin, client de mulţi ani al stilistei Adina Buzatu, a ales pentru ambele ocazii un smoching al unui brand italian de la „Trends by Adina Buzatu”.

Întrebată despre tradiţionala lună de miere, vedeta a recunoscut că n-au cumpărat încă biletele: „Nu ştim deocamdată destinaţia, însă vrem undeva la căldură, un loc liniştit, fără obiective de vizitat, în care să stăm degeaba şi să ne facem planuri. Momentan n-am discutat despre copii, însă la întoarcere vom vedea dacă în plan e inclus şi un bebeluş”.

Despărţirea de Smiley a făcut-o pe Laura să se roage în aceeaşi catedrală din Iaşi unde părinţii ei s-au cununat, ea a fost botezată, iar acum s-a căsătorit cu Cosmin. „Eu şi Cosmin ne cunoşteam de 12 ani şi eram amici, iar acum trei ani ne-am reîntâlnit. Eram în biserică, mă rugam, iar când am deschis ochii, l-am văzut acolo”, a mărturisit actriţa.