Cea de-a patra editie a festivalului FanFest

Apropo.ro / 11.07.2007, 16:47
Cea de-a patra editie a festivalului FanFest
Cea de-a patra editie a festivalului FanFest va avea loc in ultimul weekend din august, aducand, pe langa seria de formatii si cantareti care vor evolua in cadrul evenimentului, workshop-uri si prezentari menite sa sustina campania de mediu "Salvati Rosia Montana". Potrivit

Cea de-a patra editie a festivalului FanFest va avea loc in ultimul weekend din august, aducand, pe langa seria de formatii si cantareti care vor evolua in cadrul evenimentului, workshop-uri si prezentari menite sa sustina campania de mediu „Salvati Rosia Montana”.

Potrivit site-ului evenimentului, FanFest 2007 nu va fi doar o „petrecere muzicala”, ci si una dintre cele mai mari intalniri ale activistilor de mediu si iubitorilor de natura din tara.

Pe langa concertele si evenimentele artistice incluse în festival, FanFest va prezenta demonstratii live de utilizare a energiei solare si eoliene, constructii ecologice, reciclarea deseurilor.

Line up-ul festivalului de anul acesta nu a fost inca anuntat, insa anul trecut la eveniment au fost prezente aproape 40 de trupe de muzica si de teatru.

Asociatia „Salvati Rosia Montana” reuneste persoane si organizatii care se implica activ în dezvoltarea durabila a zonei Rosia Montana.

Mediafax