Cea mai batrana virgina este in Bacau

Redacția / 29.08.2008, 13:04
Cea mai batrana virgina este in Bacau
O femeie din Bacau a mers la doctor pentru un control ginecologic care sa arate ca la 60 de ani este virgina

O femeie din Bacau a mers la doctor si a facut un control pentru a scapa de rautatile vecinilor in privinta virginitatii ei.

Rodica Trandafir are 60 de ani, este din Bacau, si este inca virgina dupa cum si reiese din analizele medicilor, informeaza ananova.com.

Rodica declara presei: "M-am saturat de vorbele rele ale vecinilor care spuneau ca la mine vin tot felul de barbati, si ziua si noaptea."

Medicul ginecolog care a consultat-o pe femeie a confirmat faptul ca este virgina si i-a dat un certificat care sa ateste acest lucru. Cum s-a vazut cu certificatul doctorului specialist, Rodica l-a si aratat celorlalti vecini pentru a lamuri odata problema.

Ea a adaugat: "Au tot umblat vorbe despre mine. Cei doi barbati care au intrat la mine in casa (cei observati de vecini) au venit sa imi repare ceva care nu mai functiona. La varsta mea aceste acuzatii sunt grave. Sper ca acum ca le-am aratat certificatul se vor potoli."

Sa mai spuna acum cineva ceva urat despre fetele din Bacau. Credeti ca aceasta femeie poate fi un exemplu pentru fetitele de 14 – 15 ani?

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Si-a reclamat sotia pentru ca nu ii mai facea mancare

Si-a reclamat sotia pentru ca nu ii mai facea mancare

Printre reclamatiile zilnice ce sosesc la sectiile de Politie din Iasi una a intrecut orice imaginatie.

Cea mai mica talie din lume e ca de viezzzzpe (FOTO)

Cea mai mica talie din lume e ca de viezzzzpe (FOTO)

Cea mai mica talie din lume masoara 38 cm si este a lui Cathie Jung, care este si in Cartea Recordurilor pentru talia ei de super-viespe, scrie chiar pe site-ul personal …

Costume de baie sexy, pe asiaticele de la Olimpiada!

Costume de baie sexy, pe asiaticele de la Olimpiada!

 

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza