Cea mai memorabilă James Bond girl

De: Mioara Tronaru / 07.04.2013, 13:00
Cea mai memorabilă James Bond girl
Regina Elisabeta a Marii Britanii a primit un premiu BAFTA onorific pentru susţinerea industriei cinematografice britanice şi pentru interpretarea surpriză a “celei mai memorabile James Bond girl” în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Apariţia reginei Elisabeta a doua alături de Daniel Craig în scurtmetrajul realizat de Danny Boyle pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a făcut senzaţie vara trecută. Aşa că, joi 4 aprilie, Maiestatea Sa a primit un premiu BAFTA de onoare din partea lui Kenneth Branagh în timpul ceremoniei găzduite de castelul Windsor. “Regina este naşa” a numeroase organizaţii care susţin cinematografia” şi “recent a fost vedeta Jocurilor Olimpice de la Londra interpretând cea mai memorabilă James Bond girl”, a declarat preşedintele BAFTA, John Willis.

În scurtmetrajul proiectat pe 27 iulie 2012, suverana în vârstă de 86 de ani a avut o singură replică – ”Good evening Mr Bond” – în momentul în care celebrul agent 007 s-a prezentat pentru a o escorta la elicopterul care urma să o ducă la ceremonia de deschidere.

Puteţi vede scurtmetrajul aici: