Cea mai mica talie din lume e ca de viezzzzpe (FOTO)

De: Dragos Tanase / 28.08.2008, 16:59
Cea mai mica talie din lume masoara 38 cm si este a lui Cathie Jung, intrata si in Cartea Recordurilor

Cea mai mica talie din lume masoara 38 cm si este a lui Cathie Jung, care este si in Cartea Recordurilor pentru talia ei de super-viespe, scrie chiar pe site-ul personal cathiejung.com.

GALERIE FOTO

Cathie, in varsta de 70 de ani, s-a nascut in Conneticut, SUA, iar corset poarta zi si noapte inca din 1983. Singurele momente in care nu poarta corsetul sunt, desigur, la dus.

Titlul de "Cea mai mica talie a unei persoane" il detine din 1999. Cathie este o persoana devotata antrenamentului cu corsetul. Corsetul ii pune in valoare talia mica, mica.

Cathie nu a avut de suferit de pe urma purtarii corsetului timp de 24 de ore pe zi. Mai mult decat atat, el ii ajuta mult la coloana vertebrala.

Sotul ei, Bob Jung declara: "Sotia mea nu si-a scos chiar toate coastele, ci mai are doar doua, cele suspendate (libere), cate doua pe fiecare parte. Acum ea este mult mai flexibila, iar faptul ca nu mai are coaste nu-i afecteaza pieptul. Cathie este o fericita iarna cand sunt temperaturi foarte scazute."

cathie jung

Ea este sotie si mama (a trei copii!) si are o viata la fel de normala ca oricare alta femeie. Sotul ei, Bob, este chirurg ortoped. Din cauza taliei, a fost invitata in multe emisiuni din Japonia.

Cathie Jung nu s-a gandit sa isi puna la loc coastele, doarece ii place impactul vizual atunci cand observi diferentele intre umeri si talie, intre talie si coapse. Doamna Jung considera ca doar si-a accentuat curbele feminine.

cathie jung

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

EMO Cake sau Prajitura Plangacioasa

EMO Cake sau Prajitura Plangacioasa

Fara nicio urma de discriminare, revenim la fenomenul EMO, care naste pasiuni si pareri diferite in randul tinerilor, al parintilor si nu numai.

Costume de baie sexy, pe asiaticele de la Olimpiada!

Costume de baie sexy, pe asiaticele de la Olimpiada!

 

Faze dure cu tauri la corida pe strazi (Video)

Faze dure cu tauri la corida pe strazi (Video)

Festivalul coridelor atrage anual zeci de mii de participanti dornici de spectacol, care este de cele mai multe ori sangeros.

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza