Cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani vine în România

De: Nicoleta Nicolae / 14.05.2016, 00:00
Cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani vine în România
A cucerit întreaga lume cu cărţile ei despre cum să trăieşti sănătos, are 77 de ani şi arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani şi în ultimii ani a ales stilul de viaţă raw vegan. Mimi Kirk le promite românilor o întâlnire memorabilă.

„La 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală şi am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană şi să împart experienţa mea cu întreaga lume” – Mimi Kirk.

La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” şi “The Ultimate Book of Modern Juicing”. Supriza oferită de Do Good Academy şi The Code este lansarea cărţii “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.

Speaker internaţional, coach de renume mondial, avocat al vieţii sănătoase şi longevităţii, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din Capitală unde va susţine conferinţa “How to Live Raw in Romania”. În deschiderea Conferinţei lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte şi spirit din România.

Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentaţia sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locaţia neconvenţională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecţia de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guşti mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”.