Cea mai tare petrecere pentru aniversarea Barbie

Apropo.ro / 06.03.2019, 20:37
Cea mai tare petrecere pentru aniversarea Barbie
Sun Plaza o aniversează pe 9 martie pe iconica păpuşă Barbie. Pe numele său complet - Barbara Millicent Roberts, Barbie împlineşte 60 de ani. Toţi copiii sunt aşteptaţi începând cu ora 16:00, până la ora 20:00, la etajul 1, în zona centrală, la singura petrecere organizată în România alături de prietena lor cea mai bună.

Micile fashioniste vor avea parte de sesiuni de pictură pe faţă asortate ţinutelor de petrecere şi se vor bucura de lumina reflectoarelor şi de fotografii, într-un decor special amenajat.Toţi participanţii se vor distra pe cinste cu ajutorul entertainerilor, care au pregătit cele mai interesante şi mai amuzante jocuri, în timp ce coregrafi talentaţi îi vor delecta pe cei prezenţi cu două momente artistice inedite, pe melodiile lui Barbie. Nu în ultimul rând, fanii vor descoperi o zonă unde vor putea testa cele mai cool playset-uri Barbie.

Încă din 1959, Barbie le inspiră pe fetele de pretutindeni să creadă în visurile şi potenţialul lor, încurajându-le să fie orice îşi doresc. De la prinţesă la preşedinte, astronaut sau medic, nu a existat nicio barieră pe care Barbie să nu o fi trecut. Fiind o păpuşă cu vocaţie şi carieră şi onorând peste 200 de cariere, Barbie continuă să le inspire pe fetiţele din întreaga lume prin viziunea asupra societăţii şi frumuseţii.