Cel mai bine plătite vedete de la TV!

Redacția / 21.07.2014, 16:00
Cel mai bine plătite vedete de la TV!
Majoritatea oamenilor cred că, dacă cineva apare la TV, automat câştigă bani mulţi. Pe piaţa televiziunilor de la noi, această regulă nu se verifică întotdeauna… dar mai sunt şi excepţii.

Salariile primite de vedete pentru o emisiune TV sunt confidenţiale, dar întotdeauna există surse „binevoitoare” care să le dezvăluie presei. Iată, aşadar, sumele care se vehiculează în acest domeniu.

FOTO: Kanal D


Potrivit unor surse din cadrul Kanal D, citate de click.ro, Antonia va încasa un salariu lunar de 25.000 de euro pentru postul de jurat în cadrul emisiunii KIDSing, care va debuta în toamn la Kanal D.
Alături de Antonia, din juriu vor mai face parte Wilmark şi Gabriel Cotabiţă, iar prezentatori vor fi Dan Bordeianu şi micuţa Theo Rose. Despre noul său job, Antonia a marturisit că este o adevărată provocare. „Sunt mamă şi ştiu că fiecare copil este special prin el însuşi! Cum pot să aleg doar unul?”, a declarat Antonia.

FOTO: Facebook

 

Sezonul transferurilor de la PRO TV înspre postul concurent Antena 1 a fost deschis de Horia Brenciu, care, se spune, ar avea un salariu de 35.000 de euro pe lună.

„Horia lua cam 25.000 de euro pe lună de la PRO şi, ca şi alte vedete, a fost pus să semneze un contract pe bani mai puţini. Nu a acceptat şi a plecat la Antena, unde i s-au oferit 35.000 de euro pentru implicarea în proiectul «Te cunosc de undeva »”, a dezvăluit libertatea.ro.

Numai că nu s-a acomodat cu acest proiect, unde colegii nu l-ar fi primit cu braţele deschise, aşa că, în curând, va ocupa scaunul de jurat la emisiunea „X Factor” şi o va avea colegă pe Delia.

 

FOTO: Kanal D

Astă toamnă, Teo Trandafir a intrat în echipa Kanal D pentru a prezenta un nou show, difuzat pe aproximativ acelaşi tronson orar cu „Acces direct”, prezentată de Simona Gherghe, şi „La Măruţă”, prezentată de Cătălin Măruţă. Cotată printre cei mai valoroşi oameni de televiziune din România, realizatoare şi prezentatoare a unor formate de succes, Teo a înregistrat de-a lungul timpului audienţe record şi a devenit un brand apreciat pentru umor şi originalitate.

Şi pentru că „obrazul subţire cu cheltuială se ţine”, Teo primeşte lunar, potrivit ziarului Click!, impresionanta sumă de 20.000 de euro.

 

Ştefan Bănică a semnat de curând un contract cu Antena 1 şi va face parte din jurul emisiunii X Factor, luându-i locul lui Cheloo. Asa cum era de aşteptat, cântăreţul şi-a negociat la sânge contractul şi va încasa o sumă frumoasă pentru fiecare ediţie. Surse din anturajul acestuia au declarat, pentru cancan.ro, că Ştefan va încasa aproximativ 3.000 de euro pentru fiecare ediţie a e emisiunii „X Factor”.

FOTO: Antena 1

 

Bianca Drăgusanu prezintă în această vară alături de Pepe „Splash, vedete de la apă”, emisiunea estivală a Antenei 1. Roşcata i-a luat astfel locul Roxanei Vancea şi urmează să încaseze de pe urma acestei colaborări 30.000 de euro.
„Bianca a fost solicitată să prezinte acest sezon de „Splash” cu mult timp înainte, însă nu prea a vrut să se mai implice în viaţa de televiziune!. Era sătulă de scandaluri şi de bârfe şi dorea să se ocupe doar de atelierul său de haine. Totuşi, după o serie de negocieri cu producătorii show-ului, Bianca a acceptat propunerea. În ceea ce priveşte suma pe care o va încasa pentru cele zece ediţii din vară, ei bine, ea va fi de aproape 30.000 de euro”, a spus o prietenă de-a Biancăi Drăguşanu pentru wowbiz.ro.

 

FOTO: Facebook

Andreea Mantea este protagonista celei de a doua ediţii a show-ului „Burlăciţa”, iar onorariul ei pentru a participa la o asemenea emisiune este apreciabil.

Şefii Antenei 1 au ales-o pe Mantea pentru că „este frumoasa, sexy şi are o carismă incredibilă”. Tocmai de aceea, vedeta şi-a negociat salariul cu înţelepciune.

„Andreea va fi plătită cu 50.000 de euro pe sezon, o sumă uriaşă pentru un astfel de concurs. Mai mult, în funcţie de audienţe, ea va mai încasa încă o mie de euro de episod, plus un bonus de final”, a spus o apropiată a divei pentru WOWbiz.ro.

 

 

Alte salarii din televiziune:

FOTO: Antena 1

  • Simona Gherghe / Acces direct 5.200 euro pe lună
  • Răzvan Simion / Neatza cu Răzvan şi Dani 10.000 euro pe lună
  • Dani Oţil / Neatza cu Răzvan şi Dani 10.000 euro pe lună
  • Mădălin Ionescu / Wowbiz 8.000 euro pe lună
  • Adelina Pestriţu / Wowbiz 4.000 euro pe lună
  • Gina Pistol / Serviciul Român de Comedie aproximativ 2.000 pe lună

Sursă: Libertatea.ro