Cel mai darnic scoţian!

De: Mioara Tronaru / 12.08.2013, 15:39
Cel mai darnic scoţian!
Lunile călduroase de vară ne duc cu gândul la vacanţă şi la cocktailuri rafinate pe care le savurăm alături de cei dragi... Grant’s ştie cel mai bine acest lucru şi te invită să împarţi bucuria verii în familie sau cu prietenii, devenind astfel Cel mai darnic scoţian!

Caută în magazine, până la finalul lunii august, sticlele Grant’s cu neckhanger-ul promoţiei “Cel mai darnic scoţian!” şi poţi câştiga premii săptămânale variate: sticle de Grant’s, seturi cu 2 pahare Grant’s, genţi sport, tricouri şi seturi de butoni Grant’s.

Intra pe pagina de Facebook Grant’s (www.facebook.com/grantswhiskyromania), completează formularul din aplicaţie cu datele tale şi numărul bonului fiscal şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul din premiile săptămânale Grant’s.

Încântă-i pe cei dragi cu cocktailurile Grant’s şi Cel mai darnic scoţian te răsplăteşte săptămânal!

 

Grant’s Godfather –  o combinaţie pe care nu o poţi refuza

50 ml Grant’s Family Reserve, 20 ml Amaretto, bitter de portocale.

Puneţi cuburi de gheaţă în pahar, adăugaţi Grant’s Family Reserve şi Amaretto, turnaţi un strop de bitter de portocală şi ornaţi cu coajă de portocală.

Veţi descoperi un gust intens, rafinat şi răcoritor, perfect pentru o zi toridă de vară.

 

În nopţile lungi de vară, mizaţi pe Grant’s Redfire pentru o senzaţie de prospeţime unică

50 ml Grant’s Family Reserve, brandy de cireşe, 10 ml tonic, salvie.

Într-un pahar înalt, turnaţi gheaţă zdrobită şi adăugaţi Grant’s Family Reserve. Completaţi cu tonic, adăugaţi un strop de brandy de cireşe şi decoraţi cu frunze de salvie proaspătă.