Cel mai nou cuplu din showbiz! Ar putea să-i fie mamă!

Apropo.ro / 19.02.2015, 12:04
Cel mai nou cuplu din showbiz! Ar putea să-i fie mamă!
I-au luat pe toţi prin surprindere! Cel mai nou cuplu din showbiz este format dintr-un celebru manechin şi un super cântăreţ!
Pare de necrezut, dar Naomi Campbell şi Justin Bieber se iubesc şi s-au afişat deja împreună, ţinându-se de mână la Săptămâna Modei de la New York. Potrivit Click!, la 44 de ani, Campbell ar putea să-i fie mamă lui Bieber, care este cu 24 de ani mai tânăr decât ea. De altfel, celebrul manechin este cu 5 ani mai în vârstă decât soacra ei, Pattie Mallette.
 
Aceasta ar fi prima relaţie serioasă pentru cântăreţ, după despărţirea de Selena Gomez. “Pantera neagră”, aşa cum i se spune lui Naomi Campbell, a avut numai iubiţi miliardari. Vedeta are o avere estimată la 48 milioane de dolari, în timp ce Justin Bieber, la numai 20 de ani, are în conturi 200 de milioane de dolari.  
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Naomi Campbell s-a despărţit de iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, în primăvara lui 2013, după o relaţie care a început în 2008.
 
Naomi Campbell şi Vladislav Doronin, care deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro şi este supranumit „Donald Trump al Moscovei”, s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2008. Celebrul top-model britanic, care nu a fost niciodată căsătorită, a avut de-a lungul anilor relaţii cu o serie de bărbaţi celebri, precum pugilistul Mike Tyson, actorul Robert De Niro, basistul trupei U2 Adam Clayton, dansatorul Joaquín Cortés şi magnatul italian din Formula 1 Flavio Briatore.