Cele mai amuzante replici ale starurilor, când au aflat că “au murit”!

De: Cătălina Matei / 26.08.2014, 08:00
Cele mai amuzante replici ale starurilor, când au aflat că “au murit”!
Din când în când, în lipsa unor ştiri mai interesate, pe Internet se lansează zvonuri despre moartea, în cele mai ciudate împrejurări, ale unor vedete. Replicile victimelor “de dincolo de moarte” sunt geniale.


Hugh Hefner

Internetul l-a declarat mort pe Hugh Hefner, în urma unui atac de cord, pe 22 iulie 2011. Nimeni nu a fost mai surprins de această veste decât fondatorul PLAYBOY, care a răspuns cu o serie de mesaje pe Twitter, încercând să demonstreze că încă “mişcă”: “Sunt fericit să văd cât de mulţi oameni sunt încântaţi de faptul că nu am murit. Şi eu sunt încântat”.

Jon Bon Jovi

După ce nişte “hateri” au vandalizat Wikipedia, declarându-l mort pe Jon Bon Jovi, pe 19 decembrie 2011, cântăreţul a postat pe Facebook o dovadă de netăgăduit a existenţei sale: o fotografie cu el ţinând o foaie pe care scria: “Raiul seamănă foarte mult cu New Jersey. 19 decembrie 2011, ora 6.00”.
 


Jeff Goldblum

Pe 25 iunie 2009, a apărut ştirea conform căreia Jeff Goldblum a căzut de pe o stâncă şi a murit, în Noua Zeelandă. Câteva zile mai târziu, Goldblum a apărut la Comedy Central, pretinzând că-l întrerupe pe Stephen Colbert în timp ce acesta prezenta detaliile accidentului fatal.

“Scuze de întrerupere, dragă Stephen, dar iată, nu sunt mort. De fapt, săptămâna trecută nici măcar nu eram în Noua Zeelandă!”

Când Colbert l-a informat pe Goldblum că poliţia din Noua Zeelandă a confirmat decesul, actorul a ţinut să-şi facă necrologul. “Nimănui nu-i va lipsi Jeff Goldblum mai mult decât mie. Nu numai că era un bun prieten şi un mentor, dar de asemenea, el era… eu.”


Morgan Freeman

În septembrie 2013, a apărut pe Facebook pagina “RIP Morgan Freeman” (Odihneşte-te în pace, Morgan Freeman), motiv pentru care actorul a dat o replică pe propria pagină de Facebook: “ La fel ca Mark Twain, tot citesc că am murit. Sper că aceste ştiri să nu fie adevărate. Dar dacă sunt, sunt fericit să vă spun că viaţa mea de dincolo pare identică cu cea în care eram viu. Într-adevăr, am fost la Las Vegas, pentru a începe lucrul la filmul . Dar asta seamănă cu orice în afară de o condamnare la moarte –  Morgan”.

Zach Braff

Pe 12 octombrie 2009, s-a declanşat isteria după ce un fals articol CNN l-a declarat mort pe actorul din serialul “Stagiarii”. Zach a răspuns printr-un clip postat pe YouTube, în care menţiona, printre altele: “ Sunt viu. Sunt pe platourile , filmând un nou generic, ceea ce mă face să mor de plictiseală, aşa că ştirea e pe jumătate reală. De asemenea, nu m-aş sinucide niciodată cu pastile. Dacă ar trebui să o fac, aş proceda ca orice altcineva: m-aş lovi singur cu oale şi tigăi”.

Russell Crowe

Pe 10 iunie 2010, Russell Crowe şi-a dat duhul… filmând în Austria. Cel puţin, aşa suna o ştire care a creat nebunie printre fani. Actorul s-a grăbit să-şi confirme moartea pe Twitter: “Nu pot răspunde, am căzut de pe munte în Austria. Nu stiu cum am ajuns acolo, dar presa are intotdeauna dreptate. Adio!”

Joan Rivers

Pe 3 septembrie 2011, Twitter-ul a dat senzaţionala veste: Joan Rivers a murit! Contactată de Huffington Post, aceasta a declarat: “Nu ştiu de unde a apărut asta. A avut un spectacol grozav în acest weekend la Ottawa. Cred că povestea a fost inventată de Betty White – nemernica aia!”.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Pe 4 mai 2011, actorul ar fi murit căzând de pe o stâncă în Noua Zeelandă – la fel ca Jeff Goldblum. Fost wrestler profesionist, acesta nu a gustat deloc gluma. Iată mesajul său pe Twitter: “Mi-ar plăcea s-o cunosc pe persoana care a lansat acest zvon – al morţii mele – să-i arăt cum se simte cu un picior mort drept în fund”.