Cele mai bune „bucătării” din restaurantele bucureștene

18 01. 2015, 17:00
Titlul „Restaurantul anului 2014 în București” a fost adjudecat de Zexe, pentru că „s-a evidențiat cu ceva mai mult decât cea mai bună mâncare din bucătăria sa”.
 
Singurul criteriu care a fost luat în calcul în realizarea topului a fost calitatea produselor pregătite, de aceea pe plachetele acordate scria, de exemplu, „Cea mai bună bucătărie turcească din București în 2014”, și nu „Cel mai bun restaurant turcesc din București în 2014”.
 
Pentru restaurantul care „s-a evidențiat cu ceva mai mult decât cea mai bună mâncare din bucătăria sa”, Zexe, a fost acordat premiul „Restaurantul anului 2014 în București”.
 
Amvrosia a primit premiul „Cea mai bună bucătărie grecească”, Harem – „Cea mai buna bucătărie turcească”, El Puerto Ibericov – „Cea mai bună bucătărie spaniolă”, iar Cherhanaua Ancora – „Cel mai bun restaurant pescaresc”.
 
Citește mai multe detalii pe Mediafax