Cele mai ciudate 10 jucării sexuale pentru bărbați

De: Marian Andrei / 26.12.2013, 09:00
Sărbătorile, în cazul în care ești singur, sunt fi triste. Poți scăpa de tristețe cumpărându-ți una (sau mai multe) dintre aceste jucării sexuale. Sau poate ai o parteneră, dar vrei să experimentezi ceva nou! Acum este momentul.

Doc Johnson Pocket Ass Palm Pal UR3

Dacă ai fantezii sexuale anale, ți le poți satisface cu Pocket Ass Palm Pal. Având o deschidere anală încrețită și un canal cu striații, această jucărie îți oferă toate senzațiile unei penetrări anale.

Cumpără de aici

Fleshlight Sex in a Can Vampire Succu Dry

Prezentat într-o formă originală, „vampirul” îți oferă senzații deosebite de la prima „mușcătură”.

Cumpără de aici

Doc Johnson UR3 Lexi Belle Realistic Vagina

Starul porno și-a împrumutat „păsărica” acestui masturbator pentru a-ți spori plăcerea. Făcut dintr-un material special, UR3, Lexi Belle Realistic Vagina are un mare succes pe site-urile de profil.

Cumpără de aici

Pipedream Extreme Anal Sex Training Unit Stroker

Pentru a fi un profesionist al sexului trebuie să „ții” în timp. Rezistența se poate căpăta prin practică sau prin „antrenamente” făcute pe astfel de dispozitive. Anal Cocktrainer are, în plus, și un contor pentru cei interesați de statistici.

Cumpără de aici

Pipedream Extreme Oral Sex Training Unit Stroker

„Distracție” și „exerciții” sunt cuvinte pe care nu le auzi, de regulă, în aceeași propoziție. Dar dacă vine vorba de Extreme Oral Sex Training, alăturarea celor două cuvinte vine de la sine.

Cumpără de aici

STA-HARD Erection and Pleasure Enhancing Set

Un dispozitiv 2 în 1, pompa vibratoare Sta-Hard îmbunătățește ercția și generează plăcere. Setul conține un masturbator striat și un inel, alături de dispozitivul vibrator, fiind creat pentru excitare maximă.

Cumpără de aici

Bathmate Hercules 3.0 Hydrotherapy Penis Pump

Mărește-ți dimensiunea penisului în comfortul băii tale. Folosind Bathmate”s Hercules timp de 6 săptămâni căte 15-20 de minute zilnic vei oține un penis mai lung, mai gros și mai „sănătos”. 

Cumpără de aici

Pamela Busty Sex Doll

Rememorează fanteziile sexuale pe care le-ai avut urmărind Baywatch cu ajutorul aceste păpuși. Tot ceea ce găseai incitant la faimoasa actriță, sânii, fundul, gura se regăsește la Păpușa Pamela și te așteaptă pentru o partidă de sex.

Cumpără de aici

Doc Johnson Good Head Cooling Blue Ice Lollipop

Folosește această acadea pentru a-i produce fiori partenerului tău. Pe lângă prospețimea respirației, Blue Ice generează senzații inegalabile în cazul unui sex oral.

Cumpără de aici