Cele mai frumoase actriţe din seria „Bond, James Bond”

De: Nicoleta Nicolae / 25.04.2015, 07:00
Cele mai frumoase actriţe din seria
Anul trecut a fost unul aniversar pentru seria James Bond, care a împlinit 50 de ani de la lansarea primului film. Deşi va fi mereu un singur James Bond, interpretat de nenumăraţi actori, femeile care au apărut în cele peste 20 de pelicule au fost mereu diferite şi au avut diverse roluri. Mai jos facem un top cu zece actriţe care au avut rolul consacrat de „Bond girl”.

Înainte ca pelicula „Casino Royale” să apară în cinematografe, cu Daniel Craig în rol principal, şi să reinventeze franciza, rolul femeilor Bond a fost mult mai important, iar ele mult mai cunoscute în decadele ’60 şi ’70.

De aceea, mai jos te vei întâlni cu majoritatea actriţelor care au fost staruri în acea perioadă, cu Ursula Andress pe primul loc. În perioada “modernă”, nimeni nu o surclasează pe frumoasa Halle Berry.

Famke Janssen a primit rolul Xeniei în “GoldenEye”, din anul 1995, în care joacă alături de Pierce Brosnan. Rolul acesteia a ajuns să fie considerat unul controversat, deoarece ea este singura fată Bond care are un orgasm pe ecran, atunci când omoară un bărbat. Plăcerea şi durerea au făcut parte mereu din filmele Bond, mai ales atunci când femeile îşi folosesc picioarele pentru asta.

Jane Seymour joacă alături de Roger Moore în ecranizarea “Live and Let Die” din 1973. Ea a primit rolul unei femei care crede în puterea tarotului, iar numele său este Solitaire. Ca să îşi păstreze puterile, Solitaire este nevoită să rămână virgină, iar seducătorul Bond trebuie să facă tot ce este posibil pentru a-şi duce misiunea la capăt, cu succes.

Citeste mai mult aici!