Cele mai importante evenimente din acest weekend, în Bucureşti

Apropo.ro / 26.09.2014, 11:30
Cele mai importante evenimente din acest weekend, în Bucureşti
Capitala reprezintă, ca de obicei, cel mai important centru al evenimentelor din România. Vezi care sunt cele mai importante oferte de petrecere a timpului liber, din acest weekend, în Bucureşti!

1) Târgul The ONE Scissors Day

După succesul înregistrat la ediţiile trecute, revista The ONE organizează în 27 septembrie, ediţia de toamna a târgului The ONE Scissors Day.


Piese vestimentare de calitate, cele mai noi produse de beauty şi reduceri de peste 50% sunt doar câteva din ofertele de nerefuzat cu care The ONE işi aşteaptă cititoarele la eveniment.


Sâmbătă, 27 septembrie, între orele 10.00 şi 20.00, revista The ONE reuneşte, la The Ark (Uranus nr. 150), peste 60 dintre cele mai renumite branduri de fashion şi beauty. MAI MULTE DETALII, AICI! Nu rataţi nici standul Melkior, la Cosmetics Beauty Hair!

2) Bucharest Comedy Week

Bucureştiul s-a transformat deja într-o capitală a comediei, pentru că în perioada 22 – 28 septembrie, umorul coboară de pe scenă, printre oameni, şi promite acestora surprize timp de o săptămână.

Festivalul de comedie internaţional Bucharest Comedy Week se va desfăşura sub forma unei colecţii de spectacole şi momente pline de umor, evenimentul având misiunea de a readuce buna dispoziţie pe străzile Capitalei.

Evenimentul este organizat de ArCub – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel, festivalul fiind inclus în seria de evenimente a proiectului aniversar „Bucureşti – 555 de ani “,o iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Bucureştenii vor avea ocazia să participe la spectacolele oferite în săli de cinema şi de spectacol, teatre, terase, parcuri şi chiar pe străzile oraşului. DETALII ŞI PROGRAM, AICI!


3) Târgul de toamnă Zilele Recoltei

Joi, 25 septembrie a.c., la orele 12.00, Primarul Cristian Popescu – Piedone a inagurat ediţia din acest an a Târgului de Toamnă „Zilele Recoltei”. Devenită tradiţie, manifestarea se desfăşoară, ca în fiecare an, pe aleea de acces în Parcul Lumea Copiilor, în imediata apropiere a Palatului Copiilor.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Prefectului Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, care, alături de Edil, a vizitat standurile celor aproximativ 200 de producători sosiţi din toate colţurile ţării la manifestarea care se anunţă a fi cel mai mare târg organizat în această perioadă pe raza Capitalei. TOATE DETALIILE ACESTUI TÂRG SUNT AICI!

4) Zen Garden – Tribute U2

Până să vină U2 în România, fanii acestei trupe au şansa să se bucure de recitalul singurei formaţii tribut pe care o îndrăgesc şi apreciază fanii U2 din întreaga lume.

Zen Garden, singura trupa tribut din lume a cărei activitate include turnee în SUA şi America de Sud, va concerta – în premieră – la Hard Rock Cafe, pe 26 septembrie.

La nivel european,  formaţia a concertat în săli pe ale căror scene au urcat mari celebrităţi precum Bruce Springsteen, Madonna sau Shakira. VEZI PREŢUL BILETELOR, AICI!

5) Metalhead Meeting 2014


 

Pe 27 septembrie 2014, la Arenele Romane din Bucureşti, se va desfăşura o nouă ediţie a festivalului Metalhead Meeting, cu un line-up de excepţie, cu trei trupe de talie internaţională. DETALII DESPRE LINE-UP ŞI BILETE

 

6) Bucharest Science Festival


La Muzeul Naţional de Istorie a României este plină desfăşurare evenimentul Bucharest Science Festival (22-28 septembrie), care cuprinde o multitudine de expoziţii, conferinţe şi dezbateri, experimente şi demonstraţii, proiecţii de documentare în scopul deschiderii unor noi perspective asupra cunoaşterii umane, dar sunt mai multe micro-evenimente desfăşurate în diferite centre culturale/cinematografe etc ale Bucureştiului. PROGRAMUL FESTIVALULUI ESTE DISPONIBIL AICI

7) Inspirational Film Festival 2014

Prima ediţie a festivalului de film Inspirational din România se desfăşoară în perioada 25-28 septembrie 2014, în Bucureşti, la Noul Cinematograf al Regizorului Român. Invitatul special al acestei prime ediţii este Maia Morgenstern. Cinematograful se află în incinta Muzeului Naţonal Al Ţăranului Român, intersecţia Şos. P. D. Kiseleff nr. 3/intrarea Monetăriei nr 3, sector 1, Bucureşti.

Festivalul şi-a propus să aducă în premieră în România opt documentare internaţionale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivaţionala din lume. Documentarele includ subiecte emoţionante, captivante şi în acelaşi timp educative şi inspirationale. BILETE ŞI PROGRAM, AICI!

8) Playboy 60 Years Anniversary Party

Evenimentul îşi propune să sărbătorească cele şase decenii de existenţă printr-o seară incendiară. Nelipsiţii iepuraşi te întâmpină la intrare şi abia aşteaptă să se fotografieze alături de tine.

În plus, ţi-au pregătit o mulţime de surprize care să treacă în revistă cele mai importante momente din istoria Playboy. Pentru că nu se putea altfel, playmate-urile Playboy România vor fi prezente şi te vor invita să petreci alături de ele o seară de neuitat.

Nu rata cea mai tare petrecere Playboy din 2014!  Vino şi tu! Ia-ţi prietenii şi hai să te distrezi! UNDE ŞI CÂND? INTRĂ AICI!

BONUS

Duelul ”Caramitru – Mălăele, câte’n lună şi în stele” revine la TNB

În seria celor mai în aplaudate producţii teatrale ale momentului, spectacolul “Caramitru-Mălăele, câte’n lună şi în stele” revine la Teatrul Naţional din Bucureşti (TNB) în data de 29 septembrie cu o nouă reprezentaţie. Duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin şi o muzică  desăvârşită, pe strunele violoncelistului Adrian Naidin, întâlnirile “Caramitru-Mălăele” de la Naţional au devenit un reper fix pe agenda iubitorilor de teatru din capitală.

Legende ale scenei româneşti, actorul Horaţiu Mălăele şi prietenul său de-o viaţă, marele Ion Caramitru, urca pe scenă Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti pentru o primă ediţie de gală, din cadrul noii stagiuni, a spectacolului de succes: “Caramitru-Mălăele, cate’n luna şi în stele”. VEZI AICI DETALII!