Cele mai importante evenimente din week-end, în Bucureşti!

De: Nicoleta Nicolae / 19.09.2014, 18:00
Cele mai importante evenimente din week-end, în Bucureşti!
De departe, cel mai important eveniment al momentului, în Bucureşti, este chiar aniversarea Capitalei, la împlinirea vârstei de 555 de ani de la prima atestare documentară a oraşului!

– „Zilele Bucurestiului” – 555 DE ANI

Astfel, timp de trei zile şi trei nopţi, între 19 şi 21 septembrie,  Primăria Capitalei va organiza ‘Zilele Bucurestiului’ printr-o serie de evenimente – petreceri în aer liber, concerte, expoziţii, târguri, explozii de muzică şi culoare – ce vor avea loc în punctele cele mai importante ale Capitalei:  Piaţa Constituţiei, Piaţa Universităţii, Parcul Cişmigiu şi Centrul Istoric.

Sărbătoarea Bucureştiului a început încă din seara zilei de 18 septembrie, la ora 18:00, odată cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat şi modernizat cu fonduri norvegiene şi de la bugetul local, care devine, astfel, noul centru cultural al Capitalei.

În zilele de 20 şi 21 septembrie, Hanul Gabroveni îşi deschide oficial porţile, în intervalul orar 10:00-20:00.

VEZI AICI PROGRAMUL complet de la „Zilele Bucureştiului – 555 de ani”!

– Finnish Radio Symphony Orchestra

 Festivalul RadiRo, ediţia a II-a, va debuta la Bucureşti cu un concert extraordinar al Orchestrei Simfonice Radio din Finlanda pe 20 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Radio! Detalii depre BILETE ŞI PROGRAM, AICI!

– Festivalul Berii Germane 2014

A 4-a  ediţie a Festivalului Berii Germane se va desfăşura în perioada 19 – 21 septembrie 2014 în cadrul complexului Romexpo, la intrarea principală. Intrarea este liberă!  Mai multe DETALII, AICI!

– Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup

Club Route 66, situat pe Calea Victoriei nr. 48-50, deschide sezonul de toamna cu un concert Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Super-Grup. Show-ul va avea loc sâmbăta seara, pe 20 septembrie 2014, începând de la ora 21:00. Detalii despre BILETE, AICI!

– Hospitality România 2014

A treia ediţie Hospitality @ arena dnb va vea loc pe 20 septembrie 2014 şi îi are ca invitaţi pe Fred V & Grafix. Pe scenă va mai  urca Logistics, un veteran al scenei, dar şi una dintre cele mai rapide ascensiuni muzicale din ultimii ani – S.P.Y.

Alături de ei vor fi MC DYNAMITE (UK), JTR (Sibiu) şi BEEPO (Timisoara) cu băieţii de la VLC şi Black Pixel la visuals. DETALII DESPRE BILETE, AICI!

– Târgul de Jucării, la Teatrul Masca

Teatrul Masca va organiza cea de-a XV-a ediţie a Târgului de Jucării, duminică – 21 septembrie, începând cu ora 11.00, în amfiteatrul din bulevardul Uverturii nr. 70 (cartier Militari).

Evenimentul face parte din programele socioculturale care îmbină activităţi recreative cu actul de cultură, desfăşurate de trupa Teatrului Masca în scopul de a educa publicul. Toate DETALIILE SUNT AICI!

BONUS

– Bucharest Comedy Week 2014


Bucureştiul se transformă într-o capitală a comediei,  în perioada 22 – 28 septembrie. Comedia o să coboare de pe scenă, printre oameni, şi promite acestora surprize timp de o săptămână.

Festivalul de comedie internaţional Bucharest Comedy Week se va desfăşura sub forma unei colecţii de spectacole şi momente pline de umor, evenimentul având misiunea de a readuce bună dispoziţie pe străzile Capitalei.

Evenimentul este organizat de ArCub – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel, festivalul fiind inclus tot în seria de evenimente a proiectului aniversar „Bucureşti – 555 de ani “, o iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti. CLICK AICI, pentru detalii!