Cele mai spumoase declaraţii ale lui Donald Trump, noul preşedinte al SUA

De: Cătălina Matei / 09.11.2016, 14:09
Cele mai spumoase declaraţii ale lui Donald Trump, noul preşedinte al SUA
Vrei sa afli mai multe despre noul preşedinte al Statelor Unite? În volumul Linişte: vorbeşte TRUMP, de George Beahm se regăsesc cele mai spumoase declaratii ale preşedintelui Statelor Unite.

”Liniste: vorbeste Trump” este o colectie impartiala a celor mai importante declaratii, relatari, fragmente de interviuri sau opinii ale lui Donald Trump din cadrul dezbaterilor prezidentiale pentru Casa Alba.

O damă de companie în toată regula! Noi poze EROTICE cu Melania Trump GOALĂ! – FOTO

Cum arată „apartamentul” în care trăieşte Donald Trump! Foto fabuloase

Toată lumea o ştie pe Ivanka Trump! Dar cum arată fiica cea mică a lui Donald Trump…

Prinţesa Diana, iubita lui Donald Trump? – FOTO

Arogant, tupeist, franc si cu un aer mereu invingator, Trump este un fenomen american. Remarcandu-se inca de la debutul in afaceri ca un lider controversat in arta negocierilor, el este in prezent o figura politica importanta, care continua sa tina prima pagina a ziarelor din intreaga lume.

Chiar daca nu toti ii impartasim vederile politice, ar fi interesant totusi sa-i citim declaratiile, uneori scandaloase, si sa-i urmarim clipurile video. Cartea este un ghid neoficial al mintii lui Donald Trump, alcatuit din cuvantari, interviuri si declaratii acordate unor publicatii, posturi de televiziune sau agentii de stiri.

Indiferent daca denunta politica imigratiei sau vorbeste despre construirea unui zid la granita cu Mexicul, ori ne dezvaluie cateva secrete din arta negocierii in afaceri, sau insulta in public unele persoane, un lucru e cert in privinta lui Trump: vorbeste deschis, fara ocolisuri si rezultatul e fascinant.

Ce spune Trump – fragmente din volum

Adevarul este ca atunci cand am inceput afacerea eram aproape falit. Tata nu mi-a oferit prea multi bani, mi-a dat in schimb, o educatie buna şi formula simpla prin care sa devii bogat: munceste din greu pentru ceea ce-ti place.

Ne jefuiesc. Noi reconstruim China, Noi recunostruim multe tari. China are drumuri, poduri, scoli. N-ati vazut in viata voastra asa ceva. Podul George Washington e un biet podet pe langa ele.

As contrui un zid mare- si nimeni nu construieste ziduri mai bine decat mine, credeti-ma, si inca foarte ieftin- la granita noastra de sud. Si voi pune Mexicul sa plateasca pentru acel zid. Tineti minte vorbele mele!