Cele mai… tatuaje

Apropo.ro / 22.06.2008, 11:46
Cele mai... tatuaje
In ziua de azi, tatuajele tin mai mult de teribilism decat de "amorul artei", e o chestie cool sa fii tatuat.

De ce ne tatuam? In ziua de azi, tatuajele tin mai mult de teribilism decat de "amorul artei", e o chestie cool sa fii tatuat. Totusi, alte explicatii sunt ca "e la moda", posesorul e pasionat de aceasta "arta" sau doreste atragerea atentiei asupra unor parti ale corpului (in general fetele).

Cu toate acestea, trebuie sa fii foarte atent in alegerea tatuajului, pentru ca peste un timp s-ar putea sa-ti para rau.

Cea mai buna alegere este cea a tatuajelor temporare, facute cu tusuri naturale, obtinute din plante. Ele dispar in timp, dar sa nu va asteptati ca intr-o buna dimineata, cand va sculati, el sa nu mai fie acolo. Pana se degradeaza complet, tatuajul se descompune incetul cu incetul si astfel, la un moment dat,o sa aveti pe piele un amalgam de culori si linii din care nu se intelege nimic.

Tatuajele permanente trebuie facute numai la profesionisti, deoarece ele raman cu noi pana la moarte. Este evident ca si acestea se pot scoate, dar este o operatie dureroasa, dificila si nu in ultimul rand costisitoare. Nu trebuie uitat ca va ramane si o cicatrice nu tocmai placuta.

Poate inainte de a va tatua ar fi bine sa aruncati o privire pe cartea "No Regrets: The Best, Worst, & Most #$%*ing Ridiculous Tattoos Ever" de Aviva Yael si P. M. Chen pentru a evita alegerea unui model care va va califica la ultimile doua categorii (din titlu).

Iata cateva dintre tatuajele prezentate in carte:

Vezi cateva dintre tatuajele considerate cele mai urate, in Albumul Apropo.

Tu ce parere ai despre tatuaje? Ti-ai face asa ceva?

Comenteaza trimite pe ym printeaza