Cele mai vitezomane vedete din România!

Apropo.ro / 14.06.2015, 07:00
Cele mai vitezomane vedete din România!
Viteza a devenit plăcerea vinovată a vedetelor autohtone.

Una dintre vedetele care n-a ţinut cont că în localitate se circulă cu 50 de km pe oră a fost Daniela Crudu. În 2011, a fost prinsă gonind cu peste 100de km pe oră pe o stradă din Capitală. A rămas fără permis timp de 3 luni şi a plătit şi o amendă de 600 de lei, potrivit România TV.

N-a scăpat de radar nici Monica Gabor. Pe când era doamna Columbeanu, ea a fost prinsă conducând cu 117 km pe oră un bolid de lux al soţului Irinel. Limita era de numai 50 de kilometri pe oră.

Pepe a rămas fără permis în iunie după ce a trecut pe lângă radarul poliţiei, într-o localitate din Argeş, cu 127 km/h. Şi nu a fost prima dată. La începutul anului, bolidul artistului a fost prins cu peste 100 km/h, în judeţul Buzău.

Smiley nu este doar în topul artiştilor talentaţi, ci şi în topul vitezomanilor. În 2011, a rămas fără carnet după ce a fost surprins în timp ce depăşea cu viteză pe linia continuă. Se grăbea să ajungă la un concert la Craiova. A fost prins şi conducând cu peste 100 km/oră, în drum spre mare.

Recordul artiştilor vitezomani a fost depăşit însă de Puya. În 2010, a fost surprins de radar cu 145 km/oră într-o localitate din judeţul Tulcea. A rămas şi el pe jos pentru 90 de zile.