Celebra actriţă Joan Collins, invitata specială a emisiunii “Fashion Police”

Apropo.ro / 03.02.2015, 13:37
Celebra actriţă Joan Collins, invitata specială a emisiunii “Fashion Police”
Celebra datorită rolului său din serialul anilor ’80 “Dinastia”, actriţa Joan Collins va fi invitata specială a emisiunii “Fashion Police” difuzată de E!.
“Încoronată” de către Kathy Griffin- gazda show-ului “Fashion Police” – drept regina covorului roşu al Premiilor SAG, Joan Collins face parte din distribuţia serialului “The Royals”, care urmează să fie lansat în primăvara aceasta în S.U.A.
 
“O ador. Iubesc tot ceea ce face Joan Collins. Are 81 de ani şi arată incredibil. Sincer, mi-aş fi dorit ca rochia ei de la Premiile SAG să aibă şi mai multe paiete şi un şliţ mai adânc! Vă rog să nu mă contraziceţi!”, a spus Kathy Griffin despre celebra actriţă. 
 
Foto: E!
 
În ediţia “Fashion Police” de miercuri, 4 februarie, de la ora 22:00, Joan Collins va fi prezentă în platoul emisiunii pentru a da detalii despre rolul său din serialul “The Royals” – cel al Ducesei de Oxford. De asemenea, va vorbi şi despre performanţa de a avea o carieră longevivă şi de a rămâne în lumina reflectoarelor timp de mulţi ani. Pentru că Joan Collins este o legendă a micului ecran.
 
Mai mult, Joan Collins va povesti, alături de gazdele emisiunii “Fashion Police” – Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Kathy Griffin şi Brad Goreski –  despre moda fascinantă a anilor ’80!