Celebra familie Kardashian se întoarce cu un sezon nou-nouţ

De: Nicoleta Nicolae / 17.04.2016, 07:00
Celebra familie Kardashian se întoarce cu un sezon nou-nouţ
Cel mai urmărit show marca E!, Keeping Up with the Kardashians, revine la E! duminică, 8 mai, la ora 21:00, cu al 12-lea sezon, în care familia continuă să se acomodeze cu situaţii noi şi neaşteptate.

Pe Khloé o aşteaptă un lung drum spre recuperare, aceasta stându-i alături lui Lamar, Kourtney începe un nou capitol al vieţii ei, iar Kendall încearcă să păstreze echilibrul între cariera sa de model, care este în plin avânt, şi timpul petrecut alături de familie, din ce în ce mai redus.

 

Efectul Kardashian este o forţă incontestabilă în cultura pop contemporană, numele clanului fiind constant pe buzele tuturor. În ciuda faptului că vieţile lor se îndreaptă în direcţii diferite, membrii familiei Kardashian sunt la fel de apropiaţi şi se sprijină reciproc la fel de mult. Familia rămâne mereu pe primul plan şi acest lucru se vede şi în noul sezon al reality-show-ului de senzaţie Keeping Up with the Kardashians.

 

La începutul sezonului 12, Khloé se acomodează cu noul ei rol de om de bază al lui Lamar, care îşi revine după problemele de sănătate. Scott se achită în continuare cum poate mai bine de îndatoririle părinteşti şi decide să cumpere o casă în Calabasas, pentru a fi mai aproape de Kourtney şi de cei 3 copii ai lor. În paralel, Kourtney încearcă să se obişnuiască să trăiască fără Scott.

 

Tot în noul sezon, Kim şi Kris ajung la capătul perioadei în care au locuit împreună, pe parcursul lunilor în care Kim şi-a renovat casa. După luni de zile în care a stat în casa lui Kris, Kim este dată afară de mama ei şi nu are de ales – trebuie să-şi găsească altă locuinţă, chiar dacă a ei nu este gata încă. Kylie o imită pe sora ei, Kim, şi „rupe Internet-ul” lansându-şi popularele kit-uri de buze. Kendall este în plină ascensiune: lansează o linie vestimentară alături de Kylie, zboară în diverse ţări pentru afaceri şi distracţie, apare pe coperţile unor reviste sonore şi în cele mai importante show-uri de modă. Dar succesul de amploare atrage după sine şi un sacrifiu mare, iar Kendall trebuie să decidă dacă a face toate acestea merită preţul plătit: ratarea unor momente preţioase alături de familia ei.

 

Urmăriţi sezonul 12 al seriei săptămânale Keeping Up with the Kardashians numai la E!, în premieră începând de duminică, 8 mai, ora 21:00.