Celebrităţi care au făcut sex în grup. Pot satisface mai multe “solicitări” în acelaşi timp – FOTO

De: Cătălina Matei / 13.02.2017, 15:44
Celebrităţi care au făcut sex în grup. Pot satisface mai multe  “solicitări” în acelaşi timp – FOTO
Unul dintre avantajele de a fi celebru este că toată lumea vrea să ajungă în patul tău, aşa că, dacă eşti în criză de timp, poţi satisface mai multe “solicitări” în acelaşi timp.


Când Kim Kardashian s-a combinat cu Cristiano Ronaldo, prietenii acestuia au avertizat-o binevoitori că fotbalistului îi plac „prostituatele şi sexul în grup”. El însuşi se laudă ca s-ar fi culcat cu aproape 80.000 de femei!

Michael Douglas recunoaşte, la bătrâneţe, păcatele tinereţii. „La liceu, era o tipă care mă urmărea peste tot. Într-o zi, eram acasă, în pat cu o altă femeie. Într-un moment total inoportun, prima gagică ţâşneşte din dulapul meu. Să spunem că a făcut ca restul serii să fie mult mai interesantă”.

Nici blonda absolută a secolului trecut, Marilyn Monroe, nu a ocolit această experienţă. Într-una dintre poveştile care circulă la Hollywood, Marilyn Monroe ar fi participat la orgiile organizate de fraţii Kennedy – John, Ted şi Bobby – într-un hotel din Manhattan. La „petreceri” mai erau invitaţi Frank Sinatra şi alţi membri Rat Pack.

Fostul soţ al Pamelei Anderson, Tommy Lee, a mărturisit că a făcut sex în grup cu o actriţă porno, cu soţul acesteia şi o prietenă sexy a actriţei. „Nu mi-a plăcut, din cauza soţului. Nu sunt homofob, dar bărbaţii nu sunt favoriţii mei”.

Britney Spears în pat cu o prietenă şi cu soţul! Conform celor spuse de cel care i-a fost soţ pentru 55 de ore, Jason Alexander, cântăreaţa şi-a făcut de cap la o petrecere. „S-a dezbrăcat şi a dansat goală pe mese alături de alţi dansatori, care o strângeau de sâni şi îi pipăiau fundul. Apoi am zărit-o intrând într-un dormitor cu o femeie de mână. Orice tip adoră să vadă două tipe goale iubindu-se şi exact asta am găsit în spatele uşii. Britney şi prietena ei aveau parte de puţină distracţie lesbiană, aşa că mi-am dat jos pantalonii şi m-am bucurat de fiecare secundă.