Celebrităţi care au fost în lumea de dincolo

Apropo.ro / 16.11.2014, 09:00
Celebrităţi care au fost în lumea de dincolo
Multe vedete s-au aflat în braţele morţii, fie în urma unui accident de maşină, de surfing sau droguri. În final au reuşit să sfideze moartea şi sunt şi astăzi printre noi.

În 2001, actriţa Sharon Stone a avut un anevrism cerebral care aproape a ucis-o. Sharon a spus atunci că s-a simţit ca şi cum ar fi fost împuşcată în cap. Impactul a fost atât de puternic, încât a leşinat pe canapea.

sharon

Sharon Stone

”M-am simţit ca prinsă de un vârtej şi o lumină albă era la capăt. Mi-am văzut atunci prieteni buni. Totul s-a derulat extrem de rapid, după care, brusc, mi-am revenit. Eram din nou în corpul meu şi în camera mea”, a povestit Stone.

În 1987, actriţa Jane Seymour a realizat că este alergică la penicilină. A descris experienţa cu lux de amânunte: ”Efectiv mi-am părăsit trupul şi îmi vedeam corpul cum stă întins, pe pat, cu oameni în jurul meu. Îmi amintesc cum încercau să mă resusciteze. Eu eram sus, într-un colţ al camerei şi îi priveam. Apoi viaţa mi s-a derulat în faţa ochilor, iar în acel moment tot ce îmi doream era să trăiesc căci îmi lăsam copii singuri. Nu eram pregătită să îi părăsesc. Atunci i-am spus lui Dumnezeu că, dacă trăiesc, îi voi fi recunoscătoare”, a declarat actriţa care ”a decedat” pentru 30 de secunde.

jane

Jane Seymour

În 1988, actorul Gary Busey a fost implicat într-un accident de motocicletă în urma căruia s-a ales cu capul crăpat şi a stat o lună de zile în comă. I-a descris evenimentul lui Larry King, în emisiune, cu lux de amănunte: ”Eram înconjurat de Îngeri care nu arătau aşa cum sunt desenaţi pe cărţile poştale de Crăciun. Erau nişte sfere mari de lumină care pluteau şi nu purtau altceva decât dragoste şi căldură”. Actorul a înţeles evenimentul ca pe o a doua naştere spirituală.

gary

Gary Busey

Chiar şi Ozzy Osbourne, solistul de la Black Sabbath, a văzut luminiţa de la capătul tunelului, după ce a avut un accident cu ATV-ul în 2003. După 8 zile de comă, a reuşit să descrie ce a trăit: ”Nu ştiu unde eram sau cât am fost acolo. oscilam între viaţă şi realitate. Am văzut în întuneric o lumină albă, puternică, nimeni nu sufla în trompete şi nu era niciun bătrân cu barbă albă”.

ozzy

Ozzy Osbourne

Cântăreţul Tony Bennett avea probleme în carieră, mariaj şi cu drogurile prin anii 70. În autobiografia sa a scris: ”O lumină aurie m-a înconjurat. Am avut senzaţia că urmează să plec într-o călătorie. Totul a dispărut brusc… a fost o experienţă majoră care mi-a schimbat viaţa”. Acest episod a avut loc după ce Bennett a luat supradoză de droguri.

tony

Tony Bennett