Celebrităţi extrem de religioase

De: Carmen Ulian / 15.11.2014, 08:00
Celebrităţi extrem de religioase
Vedetele şi munca lor nu prea dezvăluie dacă sunt sau nu credincioşi, sau cât de mult. Sunt buddhişti, penticostali, evanghelişti, scientologi şi din multe alte religii.

Unul dintre aceştia este Mark Wahlberg, care-şi ia religia în serios. Este romano-catolic iar acest lucru se poate deduce şi intrând în camera starului unde ţine un recipient cu apă sfinţită şi o replică după crucifixul de la Vatican. poartă mai mereu după el o sticlă cu apă sfinţită. Merge la biserică zilnic, împreună cu familia, soţia şi cei patru copii.

Mark Wahlberg

Angus T. Jones din ”Doi bărbaţi şi jumătate” călătoreşte şi ţine discursuri motivaţionale în bisericile din SUA.

Angus T. Jones

Stephen Baldwin s-a rebotezat în credinţa creştină. A simţit că trebuie să o ia cumva de la capăt cu acest lucru. De asemenea, Baldwin crede că convingerile sale religioase, puternice, i-au cam afectat cariera.

Stephen Baldwin

Mel Gibson, care a jucat şi în ”Patimile lui Hristos”, a declarat pentru Catholic World News că este un tip care-l iubeşte pe Hristos, pe Fecioara Maria, şi toţi ceilalţi sfinţi, şi că trebuie să te rogi neîncetat.

Mel Gibson

Actorul de religie romano-catolică a construit o capelă în Malibu, California, pe care a numit-o Biserica Sfintei Familii, unde se cântă în fiecare dimineaţă în latină, iar femeile sunt rugate să-şi acopere capul. Chiar şi aşa, Mel a mai dat-o-n bară în 2006 când a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi hulirea anti-semiţilor şi învinuirea evreilor pentru toate războaiele lumii.

Prince a fost crescut într-o familie de Adventişti de Ziua a 7-a, dar a devenit Martorul lui Iehova în 2001. A recunoscut că mergea din uşă în uşă pentru a le vorbi oamenilor despre credinţă. La un moment dat s-a zvonit că ar avea nevoie de înlocuirea şoldurilor printr-o operaţie, dar religia lui interzice transfuziile de sânge. Unii susţin că şi-ar fi făcut operaţia în secret, fără ca fraţii în credinţă să afle.

Prince

Richard Gere este un practicant tibetan buddhist. El le spune celorlalţi că Dumnezeu nu vrea altceva decât ca tu să fii fericit, să te simţi în siguranţă. Nu-ţi vrea timpul sau banii. tu trebui să i te dărui Lui, cu curaj.

Richard Gere

Madonna a fost crescută ca şi romano-catolică, dar în 2006 a devenit membră Kabbalah. Nu de puţine ori a recunoscut că le dă copiilor ei apă sfinţită, ba chiar că le diluează sucurile cu ea, poartă haine care atrag energia pozitivă – cele albe. Madonna recomandă tuturor să studieze Biblia, în Special Vechiul Testament, într-un grup, să discute şi să-şi ia notiţe pentru a înţelege lucrurile.

Madonna

Creştinul Denzel Washington este fiul unui preot penticostal din Mount Vernon, New York. Acesta a fost membru al West Angeles of God in Christ timp de 30 de ani şi citeşte Biblia în fiecare dimineaţă. ”Cred că Iisus este Fiul lui Dumnezeu. Am fost atins de Duhul Sfânt, ştiu că există oriunde sunt şi eu”, a declarat Denzel pentru Christianity Today.

Denzel Washington

Tina Turner este de multă vreme în religia buddhistă. O practică de prin anii 70, din vremea când încerca să pună capăt relaţiei bolnave cu Ike Turner. ”Am simţit că deschid o uşă în mine, una a păcii şi liniştii interioare. Sunt mai fericită ca niciodată, iar ce simt nu este un lucru material”, a declarat Tine pentru Artemis în 2011.

Tina Turner

Actorul Kirk Cameron a scris în autobiografia sa, ”Still Growing”, că o prietenă i-a vorbit despre biserica evanghelică creştină pe când avea 17 ani. Nu a urmat-o atunci, ci peste ceva timp când a simţit că acest pas i-a schimbat viaţa total. Tot în cartea sa mai scrie despre experienţele din platou cu diverşi colegi când le vorbea despre religia sa.

Kirk Cameron

Tom Cruise este devotat scientologiei, iar acest lucru nu mai este un secret. Katie Holmes nu l-a urmat în credinţă şi astfel s-a produs inevitabilul divorţ. El şi-a şocat fanii când a criticat-o pe Brooke Shields, în 2005, spunând despre ea că ia antidepresive pentru a-şi reveni după naştere. Potrivit religiei sale psihiatria este o pseudo-ştiinţă care ucide.

Tom Cruise