Celentano din “Las Fierbinţi” s-a amorezat!

Apropo.ro / 16.10.2014, 09:46
Celentano din “Las Fierbinţi” s-a amorezat!
Celebrele personaje din serialul “Las Fierbinţi” trec prin noi aventuri în cele două episoade pe care PRO TV le difuzează în această seară.

În primul episod, Celentano este surprins într-o situaţie inedită: s-a apucat de scris poezii, inspirat de marele poet sătesc naţional Mihai Eminescu, fiind amorezat până peste cap de Manuela, frumoasa soţie a primarului Vasile. Acesta face tot ce-i stă în putinţă pentru a obţine o plimbare romantică cu barca pe gârlă. Tot în primul episod, Raţă – taximetristul satului – şi-a schimbat maşina. Află cum îl va ajuta Bobiţă pe Celentano şi de ce s-a hotărât Raţă să-l angajeze pe Giani, joi de la 20.30 la PRO TV.

În cel de al doilea episod, primarul Vasile instalează o cameră ascunsă în Primărie, aflând astfel cu adevărat ce părere are Dalida despre el şi ce şmecherii plănuiesc Giani şi Bobiţă. Tot răul spre bine, Vasile îşi schimbă consilierii şi secretara. Sau cel puţin asta încearcă. Dalida e singura care îl poate ajuta să iasă din încurcăturile cu declaraţiile şi actele Primăriei.

Foto: PRO TV

„Fără niciun pic de modestie, este cel mai bun sezon de până acum! În sezonul 6 se vede cu adevărat că echipa s-a format foarte bine, mulţi devenind prieteni şi în viaţa reală. Este mult mai facil să jucăm, să intrăm în pielea personajului. Sunt sigur că veţi avea de ce râde şi ce învăţa din întâmplările surprinse”, a declarat Mihai Mărgineanu, interpretul personajului Ardiles.