„Cenuşăreasa” stârneşte controverse! Talia actriţei Lily James a fost subţiată pe computer?

Apropo.ro / 10.03.2015, 11:45
Lily James, actriţa care o interpretează pe Cenuşăreasa în cel mai nou film Disney "Cinderella", se află acum în centrul unui scandal.


După ce au văzut imaginile de promovare a filmului, utilizatori de social media au acuzat producătorii „Cinderella” că i-au modificat digital corpul lui Lily James, astfel încât silueta acesteia să para mult mai fină. Actriţa, pe de altă parte, simte nevoie să se justifice, spunând că dintotdeauna a fost „slăbuţă”.

„Pe de o parte toate aceste discuţii sunt enervante, pe de altă parte sunt doar plictisitoare”, spune James. „De ce femeile întotdeauna sunt arătate cu degetul pentru coprul lor? Şi de trebuie să mă justific? Ştiţi, sunt foarte sănătoasă şi aşa am fost dintotdeauna”.

Regizorul filmului „Cinderella” Kenneth Branagh a declarat pentru HuffPost Live că talia lui Lily James nu a fost nicidecum modificată, dar pare foarte mică datorită luminilor şi a faptului că actriţa poartă corset.

Richard Madden, care îl interpretează pe prinţ, întăreşte declaraţiile regizorului, insistând că talia lui Lily este la fel de îngustă în realitate. „Pot să bag mâna-n foc pentru Lily. Am ţinut-o în braţe, ştiu cât de subţirică este. Şi chiar mănâncă. De fapt, mănâncă la fel de mult ca un băiat”.

Foto: Hepta