Cerbul de Aur: Ce sumă va încasa Iulia Vântur pentru 3 zile pe scenă

De: Cristiana Trifu / 21.08.2018, 11:45
Cerbul de Aur: Ce sumă va încasa Iulia Vântur pentru 3 zile pe scenă
Iulia Vântur revine în România pentru a găzdui trei dintre serile pline de spectacol ale Cerbului de Aur. Actriţă şi cântăreaţă, cu o carieră fulminantă în India, Iulia se va reîntâlni cu fanii din ţara noastră la Cerbul de Aur, în direct la Televiziunea Română.

Vedeta î  va introduce pe cei 18 concurenţi în atmosfera Festivalului, dar şi pe artiştii care vor susţine recitaluri în spectacolele din 30, 31 august şi 1 septembrie: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans şi Carla’s Dreams.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piaţa Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România graţie rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect”. Cei doi artişti vor găzdui serile de concurs şi Gala Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

Onorariu pe măsură

Se vehiculează că vedeta ar fi primit 10.000 de euro pentru serile 30, 31 august şi 1 septembrie.

Iulia Vântur, lăudată în presa indiană! S-a întors în braţele lui Salman Khan şi…- FOTO&VIDEO

Şi-a scos „dotările” la înaintare! Iulia Vântur, mai dezbrăcată decât aţi văzut-o vreodată

Cum arată pe interior casa lui Salman Khan! Dormitorul este fabulos

Veste bună pentru Salman Khan! Iulia Vântur, în culmea fericirii!

„Propunerea de a prezenta Cerbul a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum…
…Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol’, a declarat Iulia Vântur pentru click.ro.

Paginademedia.ro scria la finalul lunii iulie că modelul şi actriţa Mădălina Ghenea (29 de ani) ar urma să prezinte evenimentul din Piaţa Sfatului, însă informaţia nu a fost niciodată confirmată de TVR.