Charlie Sheen – actorul lunii ianuarie pe MGM Channel

De: Mioara Tronaru / 14.01.2013, 12:01
Charlie Sheen – actorul lunii ianuarie pe MGM Channel
Programul MGM Channel din serile de marţi este dedicat celor mai iubiţi artişti din toate timpurile din lumea cinematografică. În luna ianuarie, MGM Channel acordă toată atenţia pe care o merită laureatului cu Globul de Aur® Charlie Sheen.

Născut cu numele de Carlos Irwin Estévez pe 3 septembrie 1965, în New York City, cel mai mic fiu al actorului Martin Sheen şi-a manifestat în scurt timp dragostea pentru actorie. În liceu, el a produs şi a jucat în mai multe filme de amatori, făcute împreună cu fratele lui, Emilio Estevez şi cu prietenii de la şcoală, Rob Lowe şi Sean Penn.

Sheen, a cărui pasiune pentru baseball este binecunoscută, a avut ocazia să-şi demonstreze abilităţile sportive în filme, precum seria ”Indienii din Cleveland”. În ciuda succesului de care se bucura pe marele ecran, Sheen a trecut la televiziune în 2000 şi probabil că cel mai cunoscut personaj al său este Charlie Harper, din “Doi bărbaţi şi jumătate”. Rolul a fost inspirat parţial din viaţa lui personală, care dă apă la moară tabloidelor în mod constant, din cauza abuzului de alcool şi droguri, dar şi a problemelor cu femeile.