Charlize Theron plănuieşte să adopte al doilea copil

De: Cătălina Matei / 02.01.2014, 07:00
Charlize Theron plănuieşte să adopte al doilea copil
Nici nu a început bine 2014, că actriţa de origine sud-africană are dorinţe mari. Zilele acestea, Charlize plănuieşte să demareze procedurile de adopţie pentru un al doilea copil.

Charlize Theron a devenit mămică, tot prin adopţie, în 2012 când l-a înfiiat pe Jackson, un băieţel afro-american. Iar acum, actriţa îşi doreşte să-şi mărească familia cu încă un membru.

Un apropiat din anturajul blondinei a declarat pentru revista National Enquirer: „Charlize recunoaşte că nu este un lucru facil, însă îşi doreşte cu siguranţă ca Jackson să aibă un frăţior. Va începe demersurile de adopţie chiar acum, la început de an”.

Actriţa originară din Africa de Sud încă nu s-a decis din ce ţară va adopta şi nici dacă frăţiorul lui Jackson va avea şi el origini afro-americane.  

Aceeaşi sursă a mai precizat: “Încă nu a luat o hotărâre. Se gândeşte la posibilitatea de a adopta un copil din Africa de Sud de data aceasta, dar nu s-a decis încă. Cert este că îşi doreşte încă un copil”.

În 2012, atunci când l-a înfiiat pe Jackson, actriţa declara: “Mama mea a găsit o scrisoarea de-a mea de mai demult în care o rugam: . Dintotdeauna am ştiut că voi adopta!”.