Chef Florin Dumitrescu a lansat sandwich-urile care îi poartă numele

Apropo.ro / 16.10.2014, 14:33
Chef Florin Dumitrescu a lansat sandwich-urile care îi poartă numele
Juratul din show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 şi-a lansat pe piaţă o linie de produse care îi poartă semnătura. Parte dintr-o gamă pe care intenţionează să o dezvolte pe viitor, sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de azi pe piaţă şi sunt realizate după reţete proprii, cu ingrediente proaspete, fără conservanţi sau aditivi.
”După multe luni de muncă, sunt foarte încântat de primele produse din linia care îmi poartă numele. Sunt sandwich-uri cu ingrediente şi combinaţii pe gustul meu, cu piureuri de legume şi dulceţuri făcute după reţete proprii, dar şi ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. Acestea reprezintă doar prima linie, pentru că în câteva săptămâni voi trimite spre rafturi multe alte surprize”, mărturiseşte chef Florin Dumitrescu.
 
 
 
 
Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” dezvăluie că are în plan extinderea acestei game şi cu alte preparate, cum ar fi supe de legume sau feluri principale şi acestea realizate după propriile reţete.
 
”Pe lângă cele trei feluri de sandwich-uri, voi lansa şi alte produse proaspete. Toate se vor găsi în reţelele de hipermarket-uri, benzinării, şi se adresează celor care vor să mănânce şi acasă sau în pauza de prânz la fel de bine ca la restaurant. E vorba de reţete pe care în mod normal le puteţi savura în restaurantele care au meniul semnat de mine. Acestea se vor găsi ambalate, gata de luat acasă, încălzit şi pus în farfurie. Sunt poduse care nu conţin conservanţi, prafuri sau alte chimicale, ci doar ingrediente proaspete, ca în restaurant. Tocmai de aceea şi termenul lor de valabilitate este mai mic”, a mai spus Florin.