Christian Bale, în Batman – Începuturi

Redacția / 28.03.2015, 00:00
Christian Bale, în Batman – Începuturi

Bruce se întoarce în Gotham pentru a descoperi că oraşul era cufundat în nelegiuiri violente şi corupţie. Wayne Enterpises, fostul bastion al familiei sale de idealuri filantropice de afaceri se află acum în mâinile Directorului Executiv Richard Earle (Rutger Hauer), un om care este mai preocupat de promovarea publică a companiei decât de binele public.
Între timp, prietena din copilărie al lui Bruce, Rachel Dawes (Katie Holmes), care acum este Procuror Districtual Adjunct, nu poate asigura o condamnare a celor mai cunoscuţi criminali din oraş deoarece sistemul judiciar a fost adânc contaminat de josnicul şef al crimei Carmine Falcone (Tom Wilkinson). Nu ajută nici faptul că remarcabilul medic din Gotham Dr. Jonathan Crane (Cillian Murphy) sprijină apărarea pe caz de nebunie pentru bătăuşii lui Falcone în schimbul unor favoruri abjecte care servesc propriului său plan necinstit.

Cu ajutorul lui Alfred (Michael Cane), majordomului său de încredere, al detectivului Jim Gordon (Gary Oldman) - unul dintre cei câţiva poliţişti buni din cadrul forţei de poliţie din Gotham - şi al lui Lucius Fox (Morgan Freeman), aliatul său de la departamentul de Ştiinţe Aplicate de la Wayne Enterprises', Bruce Wayne dă frâu liber alter-ego-ului său care impune respect: Batman, un cruciat mascat care se foloseşte de tărie, inteligenţă şi o mulţime de arme de înaltă tehnologie pentru a se lupta cu forţele cumplite care ameninţă să distrugă oraşul.

Durata: 141 min