Christina Milian dă volumul mai tare în viaţă şi în carieră în emisiunea „Christina Milian Turned Up”

Apropo.ro / 11.02.2015, 11:22
Christina Milian dă volumul mai tare în viaţă şi în carieră în emisiunea „Christina Milian Turned Up”
Artista nominalizată la Grammy îşi duce la următorul nivel viaţa personală şi pe cea artistică, făcând alegeri dificile, care afectează întreaga familie Milian.
Artista Christina Milian face parte dintr-o familie cubanezo-americană zgomotoasă, vorbăreaţă, iubitoare şi multi-talentată, care a pus-o mereu pe un piedestal, spre consternarea celor două surori ale ei – Danielle şi Lizzy. Acum, Christina învaţă cum să împartă lumina reflectoarelor în noua serie săptămânală marca E!, „Christina Milian Turned Up”, care are premiera duminică, 15 februarie, la ora 20:00, numai la E! 
 
În noul show, Christina îşi revigorează cariera muzicală la o nouă casă de discuri, cu un nou sound şi un nou look, în timp ce îşi creşte fetiţa, Violet, cu ajutorul mamei (Carmen) şi a surorilor ei (Danielle şi Lizzy). În această serie, accentul cade pe familie: Danielle, sora mijlocie, încearcă să păstreze echilibrul între rolul de soţie şi cel de mamă; mezina, Lizzy, începe un nou capitol, când se angajează şi se converteşte la iudaismul ortodox; Carmen încearcă să se descurce şi cu managerierea carierei Christinei şi cu îngrijirea întregii ei familii.
 
Foto: E!
 
Ani de zile, Christina a fost singura vedetă din familia Milian şi asta pe bună dreptate. Mama, Carmen, s-a mutat cu cele trei fiice la Los Angeles pentru ca tânăra Christina să poată deveni actriţă, iar fata a semnat un contract cu Def Jam Records când avea doar 19 ani. Christina a avut succes pe plan muzical şi în filme, dar recent surorile ei – Danielle şi Lizzy – au propriul lor succes. Acum Christina se concentrează pe creşterea fetiţei sale, Violet, dar şi pe revigorarea carierei ei muzicale, semnând un contract cu casa de discuri a lui Lil Wayne, Young Money, şi scoţând piese noi în 2015. Găsirea unui echilibru se dovedeşte a fi ceva aproape imposibil. Şi când Christina îşi reinventează muzica şi imaginea, întreaga ei familie are ceva de spus.
 
Foto: E!
 
În centrul acestei familii stă dinamica puternică dintre Carmen şi Christina, care influenţează orice situaţie, în fiecare zi. Carmen încearcă mereu să le stea alături celorlalte două fete ale ei şi copiilor acestora, dar este clar că adesea singura ei preocupare este şi trebuie să fie Christina. Carmen se ocupă intens de reinventarea profesională a Christinei şi îşi asumă multe roluri pe traseu, decisă fiind să aibă succes în această direcţie. În paralel, Danielle şi Lizzy au nevoie de atenţia ei, iar astfel apar tensiuni în cadrul familiei. Fie că sărbătoresc momente familiale importante (aniversări ori botezuri), fie că trec peste problemele apărute când Lizzy dă peste cap totul în bucătăria Christinei pentru a o face „cuşer” înainte de o mare petrecere, fie că o ajută pe Danielle, care are probleme cu soţul ei – această familie se ridică deasupra necazurilor bazându-se pe dragoste.