Cine a ajuns în finala „MasterChef”?

De: Cătălina Matei / 25.11.2014, 09:34
Cine a ajuns în finala „MasterChef”?
După ce în sezoanele anterioare presa publica numele câştigătorului, chiar după primele ediţii difuzate, se pare că anul acesta producătorii show-ului de la PRO TV au luat măsuri de precauţie. Astfel, finala “MasterChef” se va filma cu puţin timp înainte de ziua difuzării pe post sau există varianta transmiterii în direct.

Potrivit click.ro, deja s-au aflat numele celor doi finalişti ai sezonului 5 al emisiunii “MasterChef” de la PRO TV. Aceştia sunt Ciprian Ogarcă (24 de ani) şi Odette Mîndruţă (23 de ani).

„Din cauza faptului că rezultatul ajunge mai devreme în presă, producătorii au decis ca finala să fie filmată chiar înainte de a fi difuzată sau să fie chiar transmisă în direct”, au declarat surse de pe platourile de filmare pentru click.ro.

Revenind la cei doi finalişti, prezenţa lor în ultima ediţie a sezonulu 5 a fost o surpriză chiar şi pentru producători.

Ciprian Ogarcă s-a născut într-o familie numeroasă, cu cinci fraţi, în Craiova. În prezent, Ciprian este agent de asigurări. A plecat în Italia pentru a munci, înainte de a începe facultatea, sperând, astfel, să-şi poată ajuta familia. După trei luni, însă, a revenit în ţară, pentru că a fost acceptat la facultate. Mai târziu, viaţa i s-a schimbat radical, din cauza unui accident de maşină, în urma căruia a stat imobilizat la pat două luni.

Foto: PRO TV

Ciprian e pasionat de bucătărie încă din copilărie. Acasă, tatăl sau era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat toate secretele de bază ale bucătăriei. Îşi foloseşte talentul culinar pentru a-şi cuceri iubita. Când i-a gătit taglieatele cu somon şi şofran a dat-o pe spate.

Dar preparatul său favorit este piept de raţă cu cuş-cuş, stafide şi ananas cu sos de soia. „Ambţia de a-mi depăşi limitele m-a adus la acest show. «MasterChef» pentru mine este cea mai mare provocare şi merg pe premisa că, dacă nu încerc totul în viaţă, nu am de unde să ştiu dacă pierd chiar esenţialul”, a spus Ciprian, la interviul de înscriere în competiţia de la PRO TV.

Odette Mîndruţă a reuşit să-i cucerească pe juraţii „MasterChef”, mai ales că este pasionată de bucătăria italienească, aşa că a ajuns repede la inima lui Chef Patrizia Paglieri. De asemenea, Odette e pasionată şi de bucătăria mediteraneeană, iar preparatul favorit este cheesecake.

Deşi este vegetariană, tânăra recunoaşte că asta nu o împiedică să mănânce tot ce-i pofteşte inima. „Sunt o gurmansă”, a spus ea. Cum are o clipă liberă, Odette se documentează ce reţete noi au apărut sau se duce în bucătărie şi improvizează ceva.

Foto: PRO TV

Odette îşi aminteşte că a gătit prima prajitură la 12 ani, după ce a văzut-o într-o revistă. Apoi, stătea mereu cu drag în bucătărie. „Primul fel de mâncare gătit a fost salată de boeuf, alături de bunica mea”, a spus ea, la înscrierea în competiţia de la PRO TV.