Cine e actriţa Cansu Dere, Sîla din „Puterea Destinului”?

De: Nicoleta Nicolae / 24.03.2015, 13:00
Cine e actriţa Cansu Dere, Sîla din
Serialul turcesc Puterea Destinului a debutat pe micile ecrane din România, la inceputul anului. "Puterea destinului" sau "Sîla", în original, a atras în faţă micilor ecran prin cele 4 episoade transmise săptămâna trecută pe Pro TV nu mai puţin de 1.600.000 de telespectatori per episod. Ce anume a convins spectatorii să-l urmărească?
Serialele turceşti reuşesc să acapareze în fiecare an tot mai mult public prin poveştile pe care le prezintă. De exemplu, anul trecut telenovela „O mie şi una de nopţi” a adus canalului de televiziune MEGA din Chile cea mai mare audienţă pentru episoadele difuzate . Tot anul trecut, postul american de televiziune FOX a cumpărat drepturile de adaptare pentru un alt serial turcesc de mare succes „Son”, iar producătorul Jose Alberto Castro (Televisa Mexico) vrea să producă o versiune locală după „Ezel”, serial difuzat şi în România de către Kanal D. 
  
Pe lângă poveştile puternice, lipsite de sexualitate şi mai concentrate pe romantism, serialele turceşti aduc în faţă şi o serie de protagoniste superbe, actriţe cu un look natural şi proaspat, care reuşesc să intrige publicul. Una dintre acestea este CANSU DERE, protagonistă serialului „Puterea Destinului”, care e cunoscută spectatorilor români si din serialele „Ezel” şi „Suleyman Magnificul”. În „Puterea Destinului”, Cansu joacă rolul unei tinere de 18 ani a cărei viaţă se schimbă după ce este păcălită să se căsătorească cu şeful unui clan dintr-o regiune marcată de violentă. 

Cine este CANSU DERE?  
  
În vârstă de 34 de ani, Cansu Dere este considerată una din cele mai frumoase actriţe din lume. A debutat în lumea televiziunii într-un mod curios, mai ales că era studentă la Facultatea de Arheologie când a fost aleasă la un casting pentru un rol într-un serial în 2004. Datorită frumuseţii şi talentului nativ, ea a fost contractată să-i dea viaţă Sîlei în serialul cu acelaşi nume în 2006, proiect la care a filmat până in 2008. Celebritatea i-a adus însă şi multe contracte avantajoase cu firme de renume, ea fiind la această oră imaginea L’Oreal şi Avon în Turcia. 

Cansu Dere a cunoscut succesul cu serialul „Puterea destinului”, însă confirmarea talentului i-a fost oferită după ce a început să fie curtată de câţi mai mulţi producători de filme şi seriale din Turcia. Cansu Dere vorbeşte fluent spaniola, engleza şi turca, e pasionată de muzica celor de la Depeche Mode, Pink Floyd, Serge Gainsbourg, Ray Charles, Bryan Ferry şi Leonard Cohen.  
  
Printre cărţile ei preferate se număra cărţile lui Oßuz Atay, Irvin Yalom, „Pasareă pictată” (Jerzy Kosinski), dar şi „De veghe în lanul de secară” (J.D. Salinger).

Serialul turcesc ce a inregistrat de-a lungul timpului recorduri de audienta atat in Europa, cat si in Asia, ne prezinta seara de seara cea mai frumoasa poveste, care depinde de un singur lucru: Puterea destinului.