Cine este noul Burlac de la Antena 1? Andreea Mantea ştie!

De: Cătălina Matei / 08.10.2014, 10:58
Cine este noul Burlac de la Antena 1? Andreea Mantea ştie!
După plecarea lui Cătălin Botezatu la Kanal D, show-ul “Burlacul” de la Antena 1 va avea un nou prezentator. Mai bine zis, o nouă prezentatoare căci cea care va fi amfitrioana emisiunii este Andreea Mantea. Iar cel care va intra în rolul Burlacului este un cunoscut manechin român cu multe contracte în străinătate, Andrei Andrei.

Iniţial, presa mondenă a anunţat că Victor Slav va fi noul Burlac de la Antena 1 şi că onorariul său va fi de 50.000 de euro. Noul sezon urmând a fi prezentat de Bogdan Vlădău, după ce Cătălin Botezatu a decis să încheie socotelile cu postul din Băneasa. Între timp, Victor Slav a intrat în echipa show-ului “Dansează printre vise”, unde prezintă alături de Lili Sandu şi Horia Brenciu.

Producătorii show-ului “Burlacul” au decis să schimbe regulile emisiunii şi să aducă o vedetă feminină pe post de gazdă. Astfel, Andreea Mantea este noua prezentatoare.

Foto: FotoPublimedia

Conform agentiadepresamondena.ro, s-a stabilit deja şi cine este noul Burlac. Este vorba de Andrei Andrei, un model originar din Banat care are la activ campanii peste hotare. În multe dintre pictoriale sale, noul Burlac nu se sfiieşte să-şi expună aproape în totalitate corpul lucrat perfect.

Foto: agentiadepresamondena.ro

Se pare că filmările pentru noul sezon „Burlacul” au început deja, iar primul episod urmează să fie difuzat la Antena 1 în luna ianuarie.